havadurum

Çanakkale Hava Durumu 6 Mart

Çanakkale'de bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi mi? İşte Çanakkale hava durumu ile ilgili tüm detaylar...

779

Çanakkale'de bugün hava sıcaklığı 14 dereceye kadar yükselecek. Sabah saatlerinde parçalı bulutlu olan hava, öğleden sonra güneşli olacak. Yağış beklenmeyen ilde rüzgar hafif esecek.

Çanakkale'de bahar havası yaşanıyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Bugün en yüksek sıcaklık 14 derece olacak. Sabah saatlerinde parçalı bulutlu olan hava, öğleden sonra güneşli olacak. Yağış beklenmeyen ilde rüzgar hafif esecek. Meteoroloji, Çanakkale için herhangi bir uyarıda bulunmadı.

Çanakkale'de Bugün Hava Nasıl Olacak?

Çanakkale'de bugün hava sıcaklığı 14 dereceye kadar yükselecek. Sabah saatlerinde parçalı bulutlu olan hava, öğleden sonra güneşli olacak. Yağış beklenmeyen ilde rüzgar hafif esecek. Nem oranı ise %70 civarında olacak.

Çanakkale'de Yarın Hava Nasıl Olacak?

Çanakkale'de yarın hava sıcaklığı 15 dereceye kadar yükselecek. Hava yine parçalı bulutlu ve güneşli olacak. Yağış beklenmeyen ilde rüzgar hafif esecek. Nem oranı ise %65 civarında olacak.

Çanakkale'de Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?

Çanakkale'de hafta sonu hava sıcaklığı 16 dereceye kadar yükselecek. Hava cumartesi günü parçalı bulutlu, pazar günü ise az bulutlu ve güneşli olacak. Yağış beklenmeyen ilde rüzgar hafif esecek. Nem oranı ise %60 civarında olacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş