havadurum

Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Sağlık Müdürü Baştürk’e Ziyarette Bulundu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru ve üyeleri, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Gökhan Baştürk’ü makamında ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdiler.

934

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda faaliyet gösteren ve girişimciliği destekleyen bir kuruluştur. Kurul, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz eşliğinde İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk’ü ziyaret etti.

“Tüm kurumlarla işbirliği ve iletişimle çalışmalarımızı yürüteceğimizi belirttik”

Başkan Emrah Kuru, ziyarette yaptığı konuşmada, “Genç Girişimciler Kurulu olarak tüm kurumlarla işbirliği ve iletişimle çalışmalarımızı yürüteceğimizi belirttik. Kabullerinden ve sağlık sektöründe yaptığı değerli hizmetler için bir kez daha teşekkürlerimizi ilettik” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk, Genç Girişimcilere çalışmalarında başarılar diledi. Ayrıca desteklerini esirgemeyerek ziyarete gelen Başkan Abdullah Deniz de teşekkürlerini sundu. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.(Erhan Taylan)

Paylaş