havadurum

Çanakkale'den bir ilk!

Kale Grubu, Türkiye'deki ilk imzacısı olarak Dünya Ekonomik Forumu (WEF) ve Schwab Vakfı Küresel Girişimcilik İttifakı iş birliği ile oluşturulan Rise Ahead Taahhüdü'nü imzaladı.

712

Kale Grubu, Türkiye'de Rise Ahead Taahhüdü'nü imzalayan ilk şirket olarak, Dünya Ekonomik Forumu (WEF) ve Schwab Vakfı Küresel Girişimcilik İttifakı iş birliğiyle hayata geçirilen bu önemli girişimin öncülerinden biri oldu.

Bir ilk!

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda, Kale Grubu'nun bu taahhüdü imzalayarak daha adil, sürdürülebilir ve eşitlikçi bir dünya için özel sektörü sosyal inovasyon konusunda harekete geçirmeyi amaçladığı vurgulandı. Paylaşımda, "Bu gurur bizim, hepimizin! Küresel Sosyal Girişimcilik İttifakı'nın başlattığı Rise Ahead Taahhüdü ile 2030’a kadar, sosyal inovasyon ve sosyal ekonomiye katılımın artması ve dünya genelindeki sosyal girişimlerin acil küresel sorunlara yenilikçi çözümler bulmasına yardımcı olmayı hedefliyoruz" denildi.

“Sürdürülebilir büyüme için yeni yollar oluşturmaya söz veriyoruz”

Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, "Rise Ahead Taahhüdü’nü imzalayarak hedeflerimizi ve çabamızı bir adım daha öteye taşıyor; toplumsal zorlukların temel nedenlerini anlayarak çözüm üretme, yenilikçilik ve sürdürülebilir büyüme için yeni yollar oluşturmaya söz veriyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş