havadurum

Çanakkale'de Sosyal Yaşam Evlerinde Masa Tenisi ve Satranç Turnuvası Heyecanı!

Esenler, Barbaros ve Troia Sosyal Yaşam Evleri'nde düzenlenen turnuva, katılımcılara keyifli ve heyecanlı anlar yaşattı.

727

Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Esenler, Barbaros ve Troia Sosyal Yaşam Evlerinde, katılımcıların keyifli vakit geçirmesini ve sosyalleşmesini sağlamak amacıyla masa tenisi ve satranç turnuvası düzenlendi. Büyük bir ilgiyle karşılanan turnuvada kıyasıya mücadeleler yaşandı.

Heyecan Verici Karşılaşmalar

Barbaros, Troia ve Esenler Sosyal Yaşam Evlerindeki katılımcılar, masa tenisi ve satranç turnuvasına büyük ilgi gösterdi. Turnuva boyunca kıyasıya mücadele eden katılımcılar, hem spor yapmanın keyfini yaşadı hem de keyifli vakit geçirdiler.

Turnuvada arkadaşlık bağları kurdu

Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Esenler, Barbaros ve Troia Sosyal Yaşam Evleri tarafından hazırlanan turnuva, katılımcıların birbiriyle tanışma ve kaynaşmalarına da olanak sağladı. Farklı yaş gruplarından katılımcıların bir araya gelerek spor yapması ve eğlenmesi, sosyalleşme açısından da oldukça faydalı oldu. Turnuva sonunda dereceye giren katılımcılara hediyeler takdim edildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş