Çanakkale Ahmet Abisini uğurladı

Uzun süredir tedavi gördüğü amansız hastalığına yenik düşen merhum Ahmet Fenercigil, düzenlenen cenaze namazının ardından toprağa verildi.

1696
 
 
Her zaman yaşama bağlılığı, sevecenliği, renkli kişiliği tanınan merhum Ahmet Fenercigil’i yalnız bırakmayan sevenleri, Necippaşa Camisine akın etti. Fenercigil ailesinin taziyeleri kabul ettiği cenaze törenine Vali Güngör Azim Tuna, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı M. Cumhur Ersümer, belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, siyasetçiler, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Necippaşa Camisi`nde düzenlenen cenaze namazının ardından merhum Ahmet Fenercigil, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Her zaman yaşama bağlılığı, sevecenliği, renkli kişiliği tanınan merhum Ahmet Fenercigil’i sevenleri yalnız bırakmadı.
 
Fenercigil ailesinin taziyeleri kabul ettiği cenaze törenine Vali Güngör Azim Tuna, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı M. Cumhur Ersümer, belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, siyasetçiler, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Merhum Ahmet Fenercigil’e son görevini ifa etmek için gelen Çanakkaleliler nedeniyle Necippaşa Caminin avlusu dolu taştı.
 
İl Müftüsü İbrahim Öcüt’ün kıldırdığı cenaze namazının ardından omuzlara alınan merhum Ahmet Fenercigil’in naaşı gözyaşları arasında şehir kabristanlığında toprağa verildi.
 
Olay Gazetesi olarak merhum Ahmet Fenercigil’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm dostlarına başsağlığı dileklerimizi iletir, acılarını paylaşırız.
 
 
 
 
 
 
 
 
Paylaş