Çanakkale’nin gururu Anadolu Hastanesi

Özel Çanakkale Anadolu Hastanesi il genelinde düzenli ve yüksek prim ödeyen işletmeler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri başarısından dolayı Anadolu Hastanesini ziyaret ederek başarı plaketini takdim etti.

564
 
Sosyal Güvenlik haftası etkinlikleri kapsamında düzenli ve yüksek prim ödeyen işverenler ziyaret ediliyor. Çanakkale de düzenli ve yüksek prim ödeyen işverenler arasında ilk sıralarda yer alan Özel Anadolu Hastanesine başarı plaketini SGK İl Müdür Yardımcısı Bircan Kaçar takdim etti. Plaketi alan Anadolu Hastanesi Başhekimi Doktor Kadir Yalçıner, Anadolu Hastanesiyle gurur duyduğunu ifade etti.
 
“İşverenlerimizi onurlandırıyoruz”
Sosyal Güvenlik Haftası etkinliklerinin devam ettiğini ifade eden SGK İl Müdür yardımcısı Bircan Kaçar  “Kayıt dışılığın önlenmesi, işverenlerin onurlandırılması için buradayız. Sosyal güvenlik haftasını da kutluyoruz. Diğer ilçelerdeki işverenleri de ziyaret ettik. Liselerde eğitimlere devam ediyoruz. Çanakkale destanı isimli tiyatro gösterimizi olacak. Anadolu Hastanesini başarısından dolayı kutluyoruz” dedi.
 
“Gurur Duydum”
Anadolu Hastanesi’nin kurulduğu ilk günden itibaren Çanakkale de istihdam yaratan ve sağlık alanında başarılı çalışmalar sergileyen bir kurum olduğuna dikkat çeken Başhekim Doktor Kadir Yalçıner de “Primlerini düzenli ödeyen istihdam sağlayan bir kurum da çalışmaktan çalışma arkadaşlarım ve ben büyük gurur duyuyoruz” dedi.
Paylaş