havadurum

Çanakkale’de Sevgililer Günü böyle kutlandı...

Barışın kenti Çanakkale`de Sevgililer Günü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

1238
 
14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, kadınlara karanfil dağıtırken, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları ile Kemalpaşa Mahalle Meclisi Gönül İnsanları Çalışma Grubu tarafından da bazı etkinlikler düzenlendi. Bu özel günde sevgililer ise birbirine hediye alırken, bazı sevgililer ise birbirlerine özel sürprizler yaparak bu anı ölümsüzleştirdiler. Kentte hizmet veren esnaflar da Sevgililer Günü nedeniyle artan satışlardan memnun kaldı.
 
 
Gökhan`dan kadınlara karanfil
CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Sevgililer Günü nedeniyle Golf Çay Bahçesi`nde bir araya geldi. Düzenlenen etkinliğe eşi Hale Gökhan ile birlikte katılan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kordon boyunda kadınlara karanfil dağıttı. Çok sayıda partilinin de yer aldığı etkinlikte vatandaşlar Başkan Gökhan`a yoğun ilgi gösterdi. Başkan Gökhan, kadınlarla hem sohbet etti hem de kadınlara Sevgililer Günü`nün anısına karanfil takdim etti.
 
 
Tarla Sokak`ta coşkulu kutlama
Sevgililer Günü, Tarla Sokak’ta da coşkuyla kutlandı. Çanakkale Kent Konseyi Kemalpaşa Mahalle Meclisi Gönül İnsanları Çalışma Grubu`nun 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Tarla Sokak`ta düzenlediği `Sevgililer Günü Etkinliği` yoğun ilgi gördü. Kent Konseyi Kemalpaşa Mahalle Meclisi Gönül İnsanları Çalışma Grubu`nun ilk etkinliğinde dans, canlı müzik, fotoğraf çekimi ve çoban ateşi gibi çeşitli eğlenceli aktiviteler yer aldı. Kentin gerek sosyal, gerek kültürel gerekse ekonomik yaşamına büyük katkıda bulunacağı düşünülen Tarla Sokak ve Kemalpaşa Mahallesi esnaflarının ortaklaşa düzenledikleri etkinlik başta Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Kent Konseyi ve Kemalpaşa Mahallesi Muhtarlığı ortaklığında olmak üzere Kent Konseyi Kadın ve Gençlik Meclisleri, Kent Gönüllüleri, Kara Üzüm Mızıkacıları, Pixel Fotoğrafçılık, Ayda Otantik, Troya Dans Topluluğu, Tarla Sokak Esnafları, Dardanel Müzik, Kedi Kulağı Kitap Evi tarafından desteklendi. Tarla Sokak`ta bir araya gelen katılımcılar coşku içerisinde Sevgililer Günü`nü kutlandı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`ın da yer aldığı etkinlikte katılımcılar unutulmaz dakikalar yaşadılar.
 
 
 
 
Paylaş