havadurum

"Büyük bir mutlulukla karşıladık"

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı'na yeniden atanan İsmail Kaşdemir'i tebrik etti.

864
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı'na atanan isim yeniden İsmail Kaşdemir'i tebrik ederek; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle yeniden aynı göreve atanmasını büyük bir mutlulukla karşıladık" dedi.

"Yakışır şekilde sürdüreceğinden eminim"
Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı görevine yeniden getirilen İsmail Kaşdemir'i kutlayan Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider; "24'üncü dönem Çanakkale Milletvekilimiz ve halen de Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı görevini yürüten sevgili dostum, kardeşim İsmail Kaşdemir'in, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle yeniden aynı göreve atanmasını büyük bir mutlulukla karşıladık. Sayın Başkanımızın tekrar yüklendiği bu görevi; daha önce olduğu gibi hakkaniyet esasları, ilimiz ve ülkemizin geleceği ile şehit ve gazilerimizin hatırasına yakışır şekilde sürdüreceğinden eminim. Bu vesileyle kendisine tekrar başarılar diliyorum" dedi.
(Gökhan Özkurnaz)

Paylaş