Bu rakiplerle Avrupa bile başa çıkamıyor!

593

 Mütevazi kadro ve potansiyelli Çanakkale Belediyespor, Avrupa ile Dünya Şampiyonu olmuş Fenerbahçe, Vakıfbank, Eczacıbaşı Vitra, Galatasaray gibi takımlara karşı adeta onur savaşı veriyor. Maliyetleri ve sponsorları ülke sınırlarını aşan bu rakiplerle ligde boy ölçüşmek çok zor. Çanakkaleliler böyle bir takıma sahip oldukları için gurur duymalılar.

 
Vestel Venus Sultanlar Ligi takımları arasındaki klasman adeta 3’e bölünmüş durumda. Zaten ilk 4 dereceyi alacak ekipler belli. İkinci 4’te yer bulabilmek ise olağan üstü ekonomi ile elit bir kadroyu gerektiriyor. Geriye son 4 takım kalıyor. Onlar da oynayacakları Baraj etaplarında gemilerini kurtarabilirlerse ne ala, aksi halde bir alt kategori kaçınılmaz.
 
Çanakkaleli spor severler şunu kabul etmeliler ki; 20 yıldan buyana Türk Voleybolu’na hizmet veren Çanakkale Belediyespor, 5 sezondan buyana da File’nin bu ülkedeki yüz akı Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde yer alma başarısı gösteriyor. Bu takım Baraj’da başarılı olamayıp, düşse bile Çanakkale Belediyespor kent sporunda misyon ve vizyonunu sonuna kadar sürdürmüş olacak.(Yusuf Sonkurt)
Paylaş