Bu görüntüler ÇOMÜ’den!

ÇOMÜ yemekhanesindeki küflü ekmek görüntüleri dün öğrencilerin tepkisini çekti. Öğlen yemeği için yemekhaneye giden öğrenciler, küflü ekmeklerin kendilerine verildiğini görüncü şok geçirdiler. Birçok küflü ekmeğin dün öğrencilere dağıtıldığı ileri sürülerken, söz konusu gıda denetimlerinin kim ve hangi koşullarda yapıldığı merak konusu.

1913
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) dün küflü ekmek iddiası ile çalkalandı. Öğlen saatlerinde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve İlahiyat Fakültesi`nin ortak kullandığı öğrenilen yemekhanede öğrencilere verilen küflü ekmekler şok etti. Öğrenciler dün gün boyu yemekhaneden yemek yiyemezlerken, bu duruma tepki gösterdiler....
 
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi`nde öğrencilere yedirilmeye çalışılan küflü ekmeklerle ilgili gıda denetiminden yoksun olduğu ileri sürülerken, bu tür gıda ve hijyen denetimlerinin kimler tarafından ne ölçüde yapıldığı merak konusu oldu. Öğrenciler, konuyla ilgili olarak yetkililerin harekete geçmesini ve sorumluların cezalandırılmasını istiyorlar.
Paylaş