Bozlar Serbest Bölgesi için adımlar atılıyor

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’a, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve Biga Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan tarafından ziyarette bulunuldu.

478

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’a, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve Biga Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi. Görüşmede, Çanakkale ve Biga için planlanan yatırımlar ve projeler detaylı bir şekilde ele alındı. Özellikle Bozlar Serbest Bölgesi'nin şehrin ekonomik vizyonu açısından önemine değinildi. Bu yeni proje ile Biga'daki yat ve tekne inşa sektöründe faaliyet gösteren firmaların yatırımları teşvik edilerek, bölgede ekonomik canlanma yaratılacak.

éYat ve tekne inşa sektöründe faaliyet gösteren firmaların yatırımının önü açılacak"

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Çanakkale Milletvekili Gider, "Çanakkale’mize, Biga’mıza yapılacak yatırımları görüştük. Gündemimiz, şehrimizin yeni vizyon projesi Bozlar Serbest Bölgesi. Biga’da kurulacak bu alanla birlikte, yat ve tekne inşa sektöründe faaliyet gösteren firmaların yatırımının önü açılacak. Hem doğrudan istihdama hem yan kollarıyla birlikte dolaylı olarak da yeni bir ekonomik canlanmaya neden olacak. Bozlar Serbest Bölgesini bir an önce Biga’mıza, Çanakkale’mize kazandırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş