Borsa Başkanları Gelibolu'da üyelerini ziyaret etti

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve Meclis Başkanı Birol Çetin, Gelibolu'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

408

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin, Gelibolu’daki Borsa üyelerinin işyerlerini ziyaret ederek, üyelerin sektörlerindeki genel durum ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldılar. Kendilerine iletilen sorun ve talepleri yerinde dinlediler.

"Üyelerimizin her zaman yanındayız"

Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz “Üye Odaklı Borsacılık anlayışıyla üyelerimizin rekabet güçlerini artırmak için çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Üyelerimizin her zaman yanında olup sorunlarını yerinde dinlemek ve sorunlarına çözümler üretme gayretindeyiz. Bugün de Meclis Başkanım Birol Çetin ile birlikte Üyelerimizden Çetinler Tarım Ürünleri firma sahibi Bülent Çetin, Gülen Et Şarküteri firma sahibi Osman Gülme ve S.S. 282 Sayılı Gelibolu Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Müdürümüz Erdoğan Kot’u ziyaret ettik.

Hububat ve yağlı tohumlar sektörleri ile ilgili konularda istişareler gerçekleştirdik. Ayrıca Gelibolu’da geçtiğimiz günlerde yaşanan aşırı yağışlar ve fırtına sonucunda zarar gören üyemiz Ersin Eken ile konuştuk. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş