havadurum

Biga Muhtarları Kahvaltıda Buluştu! Kaymakam Dolu, 2 Bin Bayrak Dağıtımını Duyurdu

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Muhtarlar Günü ve Cumhuriyetin kuruluşunun 100'üncü yıl dönümünde muhtarlarla bir araya geldi. Dolu 2 bin Türk Bayrağı dağıtımının yapılacağını açıkladı.

923

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Muhtarlar Günü ve Cumhuriyetin 100. yıl dönümü vesilesiyle köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Bu özel kahvaltı programında, Biga Kaymakamlığı tarafından 2 bin bayrağın dağıtılacağı müjdesi verildi. Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, muhtarların Ankara ziyaretini gerçekleştirirken ertelenen kahvaltı programında muhtarlara Cumhuriyet'in 100. yılında Bayraksız ev ve iş yeri kalmaması amacıyla bayrak dağıtılacağını duyurdu ve tüm vatandaşları ev ve iş yerlerine bayrak asmaya davet etti.

Muhtarlar Kahvaltıda Buluştu

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı programına, köy ve mahalle muhtarları katıldı. Muhtarlar, Ankara ziyareti vesilesiyle ertelenen bu özel buluşmada bir araya gelerek, Muhtarlar Günü'nü kutladılar. Biga Kaymakamlığı tarafından sunulan 2 bin bayrak jesti, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü kutlama adına anlamlı bir hamle olarak değerlendirildi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı

Etkinliğe Biga Kaymakamı Erdinç Dolu'nun yanı sıra İl Genel Meclis Üyeleri Bülent Korkmaz, Saim Yılmaz ve Hakkı Sezen, İlçe Yazı İşleri Müdürü Gülsüm Çırpan ve İlçe Özel İdare Müdürü İsmail Satılmış da katıldı. Biga'da muhtarlar ve kaymakamlık arasındaki bu dayanışma, topluma birlik ve beraberlik mesajı verdi.

(Saim Tunçman)

Paylaş