havadurum

Biga Devlet Hastanesi'nden Bir İlk Daha!

Biga Devlet Hastanesi, Laparoskopik Nefroüreterektomi ve Parsiyel Sistektomi operasyonu ile bir kez daha dikkat çekiyor. Başhekim Op.Dr. Emrah Demirci, hastaların büyük ameliyatlar için artık büyük merkezlere gitme zorunluluğunun kalmadığını vurguluyor.

1001

Biga Devlet Hastanesi, Laparoskopik Nefroüreterektomi ve Parsiyel Sistektomi operasyonu ile tıp dünyasına önemli bir katkı sağladı. Başhekim Op.Dr. Emrah Demirci, üroloji polikliniğine başvuran hastaların büyük ameliyatlar için başka merkezlere gitme ihtiyacının ortadan kalktığını belirtti. Hastanenin gerçekleştirdiği bu başarılı operasyonla ilgili açıklamalarda bulunan Demirci, "İdrarda kanama ve yan ağrısı şikayetiyle başvuran hastamıza yapılan tetkikler sonucunda böbrek toplayıcı sisteminde yaygın tümör tespit edildi. Yaklaşık 3 saat süren laparoskopik operasyonumuz başarıyla tamamlandı" dedi.

Op.Dr. Emrah Demirci, hastaların hastanede gerçekleştirilen ürolojik ameliyatlar konusunda endişe duymadan tedavi olabileceklerini ifade etti. Hastaların büyük ameliyatlar için önceden büyük merkezlere gitme zorunluluğunun kalmadığını vurgulayan Demirci, hastaların memnuniyetle tedavi süreçlerini tamamladıklarını ve takiplerin hastane bünyesinde devam edeceğini belirtti. Hasta, başarılı operasyonun ardından sağlıklı bir şekilde taburcu edildi ve yapılan poliklinik kontrollerinde takip planları oluşturuldu.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş