Belediye meclisinde komisyonlar belirlendi

Çanakkale Belediye Meclisi önceki gün gerçekleşen Nisan ayı ilk oturumunda komisyon seçimlerini tamamladı. Ayrıca gruplar, grup başkanvekillerini de belirlediler. CHP Grup Başkanvekili Cem Belli olurken, AKP’de Eren Kemerli olarak belirlendi. MHP grubu ise Grup Başkanvekili M. Şahin Başdoğan ile ‘devam’ dedi.

867
Çanakkale Belediyesi önceki gün gerçekleşen Nisan ayı ilk toplantısında grup başkanvekillerini belirleyerek komisyon seçimlerini gerçekleştirdi. Toplantıda yapılan seçimler sonucunda encümen üyeliği, imar komisyonu, plan ve bütçe komisyonu, sosyal işler komisyonu, şoför seçim komisyonu, şikayet değerlendirme ve ceza komisyonu ve ulaşım komisyonu üye seçimleri tamamlandı. CHP’de Muzaffer Özgen’in yürüttüğü Grup Başkanvekilliği görevine Cem Belli getirilirken, AKP’de Cumhur Kabasakal’ın yürüttüğü Grup Başkanvekilliği görevine Kadir Eren Kemerli getirildi. Öte yandan MHP Grubu ise Grup Başkanvekilini değiştirmeyerek, Murtaza Şahin Başdoğan ile “yola devam” dedi.
Yapılan seçimler sonucunda komisyon üyelikleri şu isimlerden oluştu;
Belediye Encümeni: Fatma Sağlam Olcaytu, Muharrem Erkek, Muzaffer Özgen (CHP)
İmar Komisyonu: M. Oğuz Teoman, M. Kemal Özkan, Belgin Akpınar (CHP) A. Hakan Vural, Berna Öz (AKP)
Plan, Bütçe ve Kesin Hesap Komisyonu: Celal Karakaş, M. Emin Şevik, E. Yaşar Akkan (CHP) Tamer Çetin, K. Eren Kemerli (AKP)
Sosyal İşler Komisyonu: F. Sağlam Olcaytu, Cem Belli, Belgin Akpınar, M. Kemal Özkan (CHP) Ümit Burunlular, K. Eren Kemerli (AKP) L. Burak Ünal (MHP)
Şoför Seçim Komisyonu: M. Oğuz Teoman (CHP) Ersin Kahraman (AKP) İsmet Özen (MHP)
Şikayet Değerlendirme ve Ceza Komisyonu: Muharrem Erkek (CHP) Cumhur Kabasakal (AKP) M. Şahin Başdoğan
Ulaşım Komisyonu: M. Emin Şevik, Muzaffer Özgen, Celal Karakaş (CHP) Tamer Çetin, Ümit Burunlular (AKP) İsmet Özen (MHP)
Paylaş