"BBC kadar Türkiye sevginiz yok mu?"

548
Biga Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği Hizmet Binası ve Biga Belediyesi Toplu Konut Projesinin temel atma törenleri ile Eczacı Zübeyde Aydın Çocuk Gündüz Bakım Evi, Biga Güvercin Sevenler ve Yetiştiriciler Derneği ile Biga Belediyesi Şehitlik Sosyal Tesisinin açılış törenlerine Vali İlhami Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Vali Yardımcısı - İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, ilçe ve belde belediye başkanları, il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve STK`lar katıldı.
Toplam 4.987 metrekare kapalı alana sahip, 1 engelli diş polikliniği, 1 acil diş polikliniği ve 1 mahkum diş polikliniği de içinde olmak üzere 20 ünitelik kapasiteye sahip olacak olan Biga Ağız ve Diş Sağlığı Merkez temel atma töreninde AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk tarafından birer konuşma gerçekleştirildi. Toplam inşaat alanı 1066 metrekare olan bodrum ve zemin ile birlikte 4 katlı bina olacak olan Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği Hizmet Binası temel atma töreninde AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan tarafından bir konuşma gerçekleştirildi. Ardından 4 bloktan 3 farklı tipte 93 konuttan oluşacak olan Biga Belediyesi Toplu Konut Projesinin temel atma törenine geçildi. Biga Belediyesi Toplu Konut Projesinin temel atma töreninde AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan tarafından birer konuşma gerçekleştirildi. Biga Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği Hizmet Binası ve Biga Belediyesi Toplu Konut Projesinin temelleri dualarla ve hayırlı olsun temennileriyle gerçekleştirildi.
Temel atma törenlerinin ardından Eczacı Zübeyde Aydın Çocuk Gündüz Bakım Evi, Biga Güvercin Sevenler ve Yetiştiriciler Derneği ile Biga Belediyesi Şehitlik Sosyal Tesisinin açılış törenleri gerçekleştirildi. 386 metrekare kapalı alana sahip 4 sınıftan oluşan ve 80 öğrenci kapasiteli Eczacı Zübeyde Aydın Çocuk Gündüz Bakım Evinin açılış töreninde Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve Eczacı Zübeyde Aydın Çocuk Gündüz Bakım Evini yaptıran Aykar İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın tarafından birer konuşma gerçekleştirildi. Ardından 800 metrekare alana sahip 110 metrekare kapalı alana yapılan ve 120 üyesi bulunan Biga Güvercin Sevenler ve Yetiştiriciler Derneği açılış töreninde AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve Biga Güvercin Sevenler ve Yetiştiriciler Dernek Başkanı İsmail İnci tarafından konuşma yapıldı. Son olarak Biga Belediyesi Şehitlik Sosyal Tesisi açılış töreni gerçekleştirildi. 500 metrekareden oluşan yarı açık düğün meydanı, suni çim halı saha ve çocuk parkından oluşan Biga Belediyesi Şehitlik Sosyal Tesisi açılış töreninde AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.
Eczacı Zübeyde Aydın Çocuk Gündüz Bakım Evi, Biga Güvercin Sevenler ve Yetiştiriciler Derneği ile Biga Belediyesi Şehitlik Sosyal Tesisinin açılışları dualarla ve hayırlı olsun temennileriyle gerçekleştirildi.
(Haber Merkezi)

Paylaş