Bazlara Temmuz sonuna kadar mühlet verildi

Çanakkale Belediye Encümeni, Mayıs ayı başında yaptığı toplantıda baz istasyonlarına Temmuz ayı sonuna kadar geçici süreyle enerji bağlanmasına karar verdi. İki baz istasyonunun da kaldırılmasına karar veren Belediye Encümeni’nde Muzaffer Özgen, ‘ret’ oyu kullandı.

639
Çanakkale Belediye Encümeni, 7 Mayıs tarihlinde yaptığı toplantıda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden gelen 3339 sayılı teklifi görüştü. Yapılan görüşmede “Esenler Mahallesi yaklaşık 40 metre yüksekliğinde müteharrik (hareketli) çelik kule ile İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan çelik kulenin sökülmesinden sonra diğer istasyonların da yerlerinin değişmesinde karşılıklı değerlendirmeler yapılana kadar Temmuz ayı sonuna kadar geçici süreyle enerjilerinin bağlanmasına oy çokluğu ile karar verilmiştir” denildi. Esenler Mahallesi ve İsmetpaşa Mahallesi’ndeki baz istasyonlarının kaldırılmasına diğerlerine ise temmuz ayı sonuna kadar geçici enerji izni verilmesine karar veren Belediye Encümeni’nde sadece Muzaffer Özgen ‘ret’ ayı kullandı.
 
“Yapılan uyarıları göz ardı ettiler”
 
Özgen, toplantı tutanağında “Kendilerine yapılan uyarıları göz ardı etmiş olup, mahkemeye intikaline sebep olmuş ve açılan davaları kaybetmişlerdir. Haberleşmenin aksamaması için 2013/242 sayılı Encümen Kararıyla, 2 Mayıs 2013’e kadar ek süre verilmiş bu süre içinde bir gelişme olmamıştır. Bu defaki süre talebini de samimi bulmuyorum. Ticaret yapan bir şirketin yatırımını da yapma zorunluluğu vardır. Kent halkının duyarlılığını dikkate alarak oyumu ret olarak kullanıyorum” şeklinde ifadeleri kayda geçti.
Paylaş