havadurum

Bayer’e anlamlı bir ödül daha...

Çanakkale Rotary Kulübü büyük gala gecesinde, Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer’i ‘Toplum Hizmet Ödülü’yle onurlandıracak.

510
Çanakkale Rotary Kulübü, Truva Otel’de gerçekleştireceği gala gecesinde Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer’e ‘Toplum Hizmet Ödülü’ takdim edecek. Mesleğe 1963 yılında Cumhuriyet Gazetesinde başlayan ve aralıksız 29 yıl burada çalışan Bayer, mesleğin duayenleri arasında yer alıyor. Sayısız ödül kazanan ve meslekte onlarca gazetecinin yetişmesini sağlayan Bayer, 1963 yılından 1991 yılına kadar çalıştığı Cumhuriyet Gazetesinden sonra Hürriyet Gazetesinde haber müdürlüğü, haber araştırma müdürlüğü görevlerinde bulundu. 1994 yılında başlattığı ‘Yeter Söz Milletin’ köşesini halen sürdürmekte olan Bayer’in bir de Rüşvetin Belgesi adlı bir kitabı bulunuyor.
 
Bu güne kadar çevreye karşı gösterdiği duyarlılık nedeniyle Toplum Hizmet Ödülü’ne layık görülen Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer’e ödülü Çanakkale Rotary Kulübü Başkanı Erdal Gezen tarafından verilecek. Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyon Başkanı Güneş Ertaş`ında hazır bulunacağı geceye çok sayıda Rotaryen de katılacak. Hem Türkiye hem de Çanakkale bölgesinde yaşanan çevre felaketlerine sessiz kalmayarak duyarlılık gösteren Bayer’in gala gecesinde önemli açıklamalar yapması bekleniyor.
Paylaş