Başkana 10 numara

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve CHP Milletvekili Sarıbaş’ın başarılarını kutlayan Kent Gönüllüleri CHP lokalinde bir araya geldi.

650
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın Türkiye genelinde yapılan bir araştırma sonunda en başarılı başkanlar arasında yer alması ve Genel Merkeze danışmanlık görevine seçilmesi ile ilgili yaşadıkları gururu ve sevinci göstermek için Kent Gönüllüleri ile bir araya geldiler. Özellikle partili kadınların büyük ilgi gösterdiği toplantıda herkesin morali yüksekti.
 
Başkan Gökhan yaptığı konuşmada yerel seçimlerde kimin aday olduğunun önemi olmadığını belirterek: “Önemli olan CHP’nin iktidarının ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışının devam etmesidir” dedi. Parti içinde birlik ve beraberlik sergileyerek halka ulaşmanın önemli olduğunu vurgulayan Gökhan: “Bizim parti içinde kimseyle hesabımız yoktur. Merkezde CHP’nin iktidarının devamı önemlidir” diyerek önemli bir mesaj verdi.
 
Başkan Gökhan partilileri rehavete girmemeleri konusunda uyararak: “Çanakkale sosyal demokrat kalesidir diyerek rehavete kapılmayın. Tepetaklak olursunuz. Nerede bir eksik kalmışsa o eksiği bulacak ve onu kendimize katacağız. Bu kent kadınlar için özgürlükler kentidir. Hiçbir kadın özgürlüğünden vazgeçmeyecektir. Biz daima kadınlara pozitif ayrımcılık yaptık. Kafanız dinç olsun. Kafanızdan endişeleri atın. CHP Genel Başkanımızla birlikte çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz” dedi.
 
CHP Milletvekili Ali Sarıbaş ise Türkiye çapında yapılan tarafsız anket sonucu Çanakkale milletvekili olarak Başkan Gökhan’ın en başarılı 5’nci belediye başkanı olmasından dolayı gurur duyduğunu belirterek gösterdiği başarıdan dolayı kutladı. Sarıbaş: “CHP’li belediyelere yönelik yapılan baskılara ve her türlü yıldırma çabalarına rağmen bu hizmetleri yapıyor olmak kolay değil. Başkan Gökhan halkın içinde, proje üreten ve projeleri halk tarafından kabul gören bir başkan olarak sosyal demokrat belediyeciliğin örneklerindendir” dedi.
 
 
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın Türkiye genelinde yapılan bir araştırma sonunda en başarılı belediye başkanı seçilmesi ve CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş’ın yılın siyasetçisi ödülü alması ve parti içinde danışmanlık görevine seçilmesi ile ilgili yaşadıkları gururu ve sevinci göstermek için Kent Gönüllüleri tarafından etkinlik düzenlendi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yaptığı konuşmada yerel seçimlerde kimin aday olduğunun önemi olmadığını belirterek: “Önemli olan CHP’nin iktidarının ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışının devam etmesidir” dedi. Gökhan başarıda örgütün kadınlarının ve gençlerinin büyük katkısı olduğunu belirterek: “Sizin desteğiniz olmasa bunu başaramayız. Sizin gücünüz ve arkamızda durmanız ve sizin bizim ne yaptığımızı sorgulamanız önemli. Sizler bize sokağın taleplerini getireceksiniz. Biz de yapacağız. Biz iyi işler yapamazsak, kendi yandaşlarımızı kayırırsak bu iktidar devam etmez. Toplumla, halkla diyalog kuramadığımız sürece iktidar olamayız. Sizler üstünüzde kefalet taşıyorsunuz. Bizlere kefil oldunuz. O yüzden kefaletinizin hesabını sormak zorundasınız” dedi.
 
Parti içinde birlik ve beraberlik sergileyerek halka ulaşmanın önemli olduğunu vurgulayan Gökhan: “ Bizim parti içinde kimseyle hesabımız yoktur. Merkezde CHP’nin iktidarının devamı önemlidir. Kendinizi önümüzdeki bir yıla hazırlamalısınız. Bizler her geçen gün büyüyeceğiz. Bu çabamıza örgüt de ön ayak olacaktır. Sizlerle ev, ev, sokak, sokak gezip halka ulaşacak ve yerinde değerlendirme yapacağız. 30 Mart günü geri sayım başlıyor. Örgüt hazırlık yapacak, ama siz kent gönüllüleri olarak beklemeyecek ve süreci başlatacaksınız. Kimin aday olduğundan öte, CHP iktidarının devam ediyor olması önemlidir. Sosyal demokrat sözünü tutar. Bu sürece iyi hazırlanacak ve CHP olarak geçmiş dönemden daha yüksek oy alacak ve ileri seviyelere ulaşacağız. Belediyeler içinde 5’nci sırada yer almamız sevindiricidir. Sarıbaş da meclisteki çalışmalarından ve belediye başkanlığı tecrübesinden dolayı bu başarıyı hak etmiştir. Şimdiye kadar bizleri hep savundunuz, ama sesinizi yeteri kadar duyuramadınız. Bizler birbirimizden kopuk olamayız. Birbirimizden hoşlanmıyor, ya da birbirimizi yeterli görmüyor da olabiliriz. Ama CHP çatısı altında herkes birbirine saygı göstermek zorundadır. "Sensin, benim" noktasından uzaklaşmamız gerekir. Buna asla müsaade etmemeliyiz. Canı gönülden çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Çanakkale’de ciddi yatırım yaptık. Bütçemizi iyi yönetiyoruz. Kaynağımız var. Gayrimenkul sayımızı gün geçtikçe artırıyoruz. Kamu arsalarının birilerine rant sağlamaması için satın alıyoruz” dedi.
 
 
“Bu kent kadınlar için özgürlükler kentidir. Hiçbir kadın özgürlüğünden vazgeçmeyecektir”
Gökhan partilileri rehavete girmemeleri konusunda uyararak: “Çanakkale sosyal demokrat kalesidir diyerek rehavete kapılmayın. Tepetaklak olursunuz. Nerede bir eksik kalmışsa o eksiği bulacak ve onu kendimize katacağız. Bu kent kadınlar için özgürlükler kentidir. Hiçbir kadın özgürlüğünden vazgeçmeyecektir. Biz daima kadınlara pozitif ayrımcılık yaptık. Kafanız dinç olsun. Kafanızdan endişeleri atın. CHP Genel Başkanımızla birlikte çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz” dedi.
 
“Utanacağımız konu yoktur. Münferit konular mahkemeye taşınmış olsa da arkadaşlarımız konuların hepsinden beraat etmişlerdir”
Kent Gönüllülerine seslenen Gökhan: “Fısıltı gazetelerini dikkate almayın. Kişilere ve adaylara bağlı kalmayın. Bizim yalnız hedefimiz CHP iktidarının devamıdır. Bizlerle ve halkla olan diyalogunuzu sıklaştırın. Utanacağımız bir konu yoktur. Her şey şeffaftır. Bugüne kadar Çanakkale Belediyesi İç İşleri Bakanlığı tarafından yapılan teftişlerde teşekkür almış belediyedir. Münferit konular mahkemeye taşınmış olsa da arkadaşlarımız konuların hepsinden beraat etmişlerdir. Biz sizlerin kaynaklarını kullanıyoruz. Bu kaynakları sizin esenliğiniz için kullanmak bizim asli görevimizdir. Bir kuruşunu dahi kimseye peşkeş çekme veya çıkar sağlama adına kullanmadım. Ben sizin temsilcinizim ve temsilciniz hesap vermekle mükelleftir. Beni siz aklayacaksınız. Herhangi bir eleştiride geri adım atarsanız bunun telafisi olmaz. Başarının aşağıya çekilmemesi için herkes çalışacak” dedi.
 
 
Gökhan sosyal demokrat belediyeciliğin örneğidir”
CHP Milletvekili Ali Sarıbaş ise Türkiye çapında yapılan tarafsız anket sonucu Çanakkale milletvekili olarak Başkan Gökhan’ın en başarılı 5’nci belediye başkanı olmasından dolayı gurur duyduğunu belirterek gösterdiği başarıdan dolayı kutladı. Sarıbaş: “CHP’li belediyelere yönelik yapılan baskılara ve her türlü yıldırma çabalarına rağmen bu hizmetleri yapıyor olmak kolay değil. Başkan Gökhan halkın içinde, proje üreten ve projeleri halk tarafından kabul gören bir başkan olarak sosyal demokrat belediyeciliğin örneklerindendir” dedi.
 
Toplantıda ayrıca Başkan Gökhan’a ve CHP Milletvekili Ali Sarıbaş’a Master ( Şöhretler) Spor Kulübü tarafından 10 Numara’lı forma hediye edildi.
Paylaş