Başkan Yardımcısı Özyayla serbest

Önceki gün sabah saatlerinde gözaltına alınan Belediye Başkan Yardımcısı Handan Özyayla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

1000
Geçtiğimiz ay gerçekleşen Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü operasyo-nuyla ilgili olarak gözaltına alınan ve bir gece nezarette kalan Başkan Yardımcısı Özyayla, dün çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Halen aralarında Su ve Kanali-zasyon Müdürü de dahil olmak üzere 20 kişinin tutuklu bulunduğu dosyanın, tamamlanması aşamasında gözaltına alınan diğer beş kişiden üçü dün polisteki ifadelerinden sonra salıverilmişti. Bugün Özyayla ile birlikte hakim karşısına çıkan iki zanlı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Öğlen saatlerinde Adliye’ye getirilen Özyayla’nın akşam saatlerinde çıkan kararı, burada bekleyen Başkan Ülgür Gökhan ve arkadaşlarında büyük sevinç yarattı. Yaklaşık 20 yıldır Belediye’nin çeşitli kademelerinde çalışan ve son zamanlarda da Başkan’ın en yakınındaki isim olan Özyayla’nın serbest kalması Belediye çalışmalarının aksamaması yönünden de memnuniyetle karşılandı....
Paylaş