Başkan Öz; "OSB'de sona geliniyor!"

411
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, önceki gün gerçekleşen işletme açılışında yaptığı konuşmada, Çan için büyük bir önem teşkil eden Çan Organize Sanayi Bölgesi`nde çalışmaların neticelendiğini ve Pazartesi günü gerçekleştirilecek "Toprak Koruma Kurulu" muhtemel kabulünden sonra OSB yerinin onaylanacağı bilgisini verdi. Organize Sanayi Bölgesi`nin İlçemizin ekonomisi açısından ciddi bir hamle olduğu vurgusu yapan Başkanımız Bülent Öz, bu sürece katkı sağlayan tüm kurumlara da teşekkürlerini iletti. Çan Belediye Başkanı Bülent Öz`ün konuşmasından sonra konuşma yapan Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çan Organize Sanayi Bölgesi`nin yakın takiplerinde olduğunu, Pazartesi günü gerçekleşecek Toprak Koruma Kurulu toplantısından çıkacak sonuç neticesinde de, bölgenin karma OSB`si için bir adım daha atılmış olacağını belirtti. Çan Organize Sanayi Bölgesi`ni, en kıymetli işlerden biri olarak gördüğünü söyleyen Bülent Turan, gecikmeden faaliyete geçmesi için süreci takip ettiklerini vurguladı. 
Bülent Öz`den OSB İçin Teşekkür 
Çan Belediyesi olarak 2 yıldır sürdürdükleri Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarında destek ve katkı sunanlara tesekkür eden Başkan Öz, "Başta Sayın Bülent Turan`a, Sayın Valimiz İlhami Aktaş`a, Sayın Kaymakamımız Mustafa Gürdal`a, Koruma Kurulu üyeleri olan tüm kurum müdürlerimize ve teknik personellerine, tabi ki, bu süreçte 2 yıldır büyük emek harcayan, raporun hazırlanmasından, yazışmalarına ve görüşmelerine kadar, tüm süreci birlikte yürüttüğümüz Çan Belediyesi İmar ve Fen İşleri çalışanlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 
Öz, Turan`ı karşıladı
Belediye Başkanı Bülent Öz, İl ve ilçe gezileri kapsamında Çan`a gelen Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan`ı karşılarken ile açılış öncesi ve sonrası görüşmelerde bulundu.
(Seçkin Sağlam) 
Paylaş