Başkan Makas; "Devletimizin çalışmaları devam ediyor"

Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve beraberindeki heyetle birlikte, yangından etkilenen bölgelere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

665

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen orman yangını Çanakkale`yi derinden sarsarken, şehirdeki siyasetçiler duruma sessiz kalmayarak yangın bölgesi ile ilgili tespit çalışmalarına ağırlık verdiler. Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas olmak üzere, yangın bölgelerine ziyaretlerde bulunuldu.

Köy halkıyla bir araya geldi
Sıcak havaların artışıyla beraber, Çanakkale`de orman yangınlarının kendini göstermesi sebebiyle tedbirler elden bırakılmıyor. Meydana gelen yangın bölgelerini ziyaret eden Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas incelemelerde bulunarak; "Yangından etkilenen Dörtyol, Kurşunlu, Kemel ve Kızılkeçili köylerimizi ziyaret ettik. Köy halkımız, muhtarlarımız ve köy temsilcilerimizle bir araya geldik. Yangınla mücadelede büyük emekleri olan orman personellerine ve köylülerimize gönülden teşekkürlerimizi ilettik. Devletimizin ilgili kurum ve kuruluşları; vatandaşlarımızın zararlarının karşılanmasına yönelik tespit çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor" ifadelerinde bulundu.

Birlik mesajı verdi
Ziyaretler esnasında vatandaşların problemlerini dinleyen Başkan Makas; "Başta büyük ve güçlü devletimiz olmak üzere yangınla cansiperane mücadele eden tüm vatandaşlarımızın sayesinde bu afetin de üstesinden geldik/geleceğiz. Geçmiş olsun Çanakkale" diyerek, tesellide bulundu.

Yangın bölgesine gerçekleştirilen ziyarette; Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, İl ve İlçe teşkilatlarıyla birlikte gerçekleştirdi.
(Atilla Akın)

Paylaş