havadurum

Başkan Gökhan, vatandaşlarla 'Bahar'a yürüdü

806

 Belediye Başkanı ve Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan, seçime saatler kala ‘Büyük Bahar Yürüyüşü’ne katılarak vatandaşlarla buluştu. Cumartesi günü düzenlenen yürüyüşe büyük katılım sağlandı. Yürüyüşe katılan vatandaşlar ‘Büyük Bahar Yürüyüşü’ne Türk Bayrağı, Atatürk Posteri ve CHP Bayraklarıyla destek verdi. Vatandaşlardan oluşan büyük kalabalığın önünde ise, bando takımı yer aldı. Yürüyüşe katılan vatandaşlar, bando takımının çaldığı İzmir Marşı gibi çeşitli marşlara eşlik etti. Vatandaşlar, yürüyüş sırasında ‘Başkan Ülgür, Çanakkale Özgür’ sloganları attılar. Yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’nda başlayarak, Mümtaz Pirinçciler Meydanı, Çarşı Caddesi ve İnönü Caddesi üzerinden tekrar Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam etti. Yürüyüşün ardından Belediye Başkan Adayı Gökhan, Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan sahneden vatandaşlara hitap etti. Başkan Gökhan, konuşmasında, seçimi kazanacaklarına inandıklarını söyledi. Başkan Gökhan; “Sayın Meral Akşener’e, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum. Bana güvendiler ve burada hep beraber seçim çalışmalarına katıldık. Göreceksiniz çok ciddi bir oy ile bu seçimi kazanacağız. Bu ittifak, zillet değil, illet de değil, barış ve kardeşlik ittifakıdır. Çanakkale, zaten yıllardır bu güzellikleri yaşıyor. Çanakkale halkı, bu kentte huzur ve barış içerisine yaşıyor. Bu kentte özgürlüklerimizi doyasıya yaşıyoruz. Umarım, bundan sonra da yaşamaya devam edeceğiz. Bize oy vermeye hazır mısınız?” dedi. 

 
“Bana ve partime destek olacağınıza inanıyorum”
Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan; “Umarım sandıkta yarın, büyük bir oy farkı ile bu seçimleri kazanacağız ve bahara ulaşacağız. Bu rüzgarlı hava, yarın bahara dönecek. Bu güzel görüntü, coşku çok önemlidir. Hepimiz birbirimizden moral alıyoruz. Bu güvenle, yarın sandığa geleceksiniz ama yetmez. Konuyu, komşuyu, yolda gördüğünüz insanları sandığa davet ediniz. Demokrasi sandıkta tecelli eder. Sandıktan çıkanlar halkı temsil ederler, kimse el süremez. Yarın sandığa giderken ‘neleri düşüneceksiniz?’ diye soruduğumda, ‘çocuklarım için oy vereceğim, engellilerimiz için oy vereceğim ve sonuç itibari ile burada ülkemizin demokrasisine katılım sağlamak için oy vereceğim’ diyeceksiniz. Oy vermek yetmez, oyu Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Ülgür Gökhan’a vermek durumundasınız. Çünkü size özgürlük, barış, huzur, bereket vaat eden bir başkan adayıyım. Bana ve partime destek olacağınıza inanıyorum. Biliyorsunuz bu dönem seçimlere ittifak olarak girdik. Sayın Meral Akşener’e, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum. Bana güvendiler ve burada hep beraber seçim çalışmalarına katıldık. Göreceksiniz çok ciddi bir oy ile bu seçimi kazanacağız. Bu ittifak, zillet değil, illet de değil, barış ve kardeşlik ittifakıdır. Çanakkale, zaten yıllardır bu güzellikleri yaşıyor. Çanakkale, bu kentte huzur ve barış içerisine yaşıyor. Bu kentte özgürlüklerimizi doyasıya yaşıyoruz. Umarım, bundan sonra da yaşamaya devam edeceğiz. Bize oy vermeye hazır mısınız?” dedi. 
 
“Pazartesi günü seçim bitecek, bu kentte tüm hemşerilerimizi kucaklayacağız”
CHP Belediye Başkan Adayı Gökhan; “Sonuçta 3 ay gibi yorucu bir süreç geçirdik. Gönüllülerimiz, partililerimiz, gençlerimiz çok yoğun çalıştılar. Toplamda 45 bin haneye girmişiz, hepsine gönülden teşekkür ediyorum. Kentlilik bilinci, inanmışlık budur. Bu kentte bu havayı bozmak istemiyoruz. Bu kente gelenler geldikleri anda kente yerleşmeye karar veriyorlar. Bu sizin sayenizde oldu. Pazartesi günü seçim bitecek, bu kentte tüm hemşerilerimizi kucaklayacağız ve onlarla beraber bu mutluluğu paylaşacağız. Kimseyi ayrıştırmak, ötekileştirmek yok! Herkese eşit davranacağız. Ben sizin kaynaklarınızı kullanıyorum. Kaynaklarımız eşit. Onun için ‘Bizim partimize oy verin, eğer vermezseniz yatırım yok’ sözüne inanmayın. Çünkü yasalar, öyle demiyor. Burası hukuk devleti ve burada sadece Cumhuriyet Halk Partililer, İyi Partililer yaşamıyor. Burada Adalet ve Kalkınma Partililer, MHP’liler, BBP’liler, HDP’liler, EMEP’liler de yaşıyor. Onlar da bu kentin insanı. O insanların hakkın kimse kesemez. Keserse yasalar karşısında adaletsizlik yapmış olur. Biz, inanan insanlarız kul hakkından korkarız. Ben, hiç bir zaman iktidar partisinin belediye başkanlığını yapmadım. Bu kent battı mı? Tam tersine, kaynaklarınızı israf etmeden, yandaşlarıma peşkeş çekmeden dikkatli kullanarak, hem kenti büyüttük hem refahı arttırdık ve sizi de mutlu ettik, mutlu etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı. 
(Baykal Sağlam)
Paylaş