Başkan Gökhan okul yollarında

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan geleneksel okul ziyaretleri kapsamında Atatatürk ve Vali Fahrettin Akkutlu İlköğretim Okullarını ziyaret etti. Ziyarette Başkan Gökhan, okulların ihtiyaçlarını tespit etti.

362
 
2012-2013 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte il merkezindeki bütün okulları belirli program dahilinde ziyaret etmeye başlayan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan önceki gün deAtatatürk ve Vali Fahrettin Akkutlu İlköğretim Okullarını ziyaret etti. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan okulların ihtiyaçlarının tespit edilmesi, eksikliklerinin giderilmesi gibi konularda ziyaret ettiği Atatatürk ve Vali Fahrettin Akkutlu İlköğretim Okulu’nda okul yönetimi, öğrenci temsilcileri ve velilerle görüştü.
 
Ziyaretler kapsamında Gökhan’ın ilk olarak geldiği Atatürk İlköğretim Okulu’nda okul yönetimi Gökhan’dan çocuk parkı, prefabrik soyunma alanı, otomatik demir kapı, tel örgü, çevre düzenlemesi gibi taleplerde bulundu. Bölgede nüfusun artması nedeniyle okulun kapasite olarak yeterli gelmediğini belirten Okul Yönetimi Başkan Gökhan’a Oba Mahallesi İncesu Sokak’ta bulunan alanın okul olarak düzenlenmesi önerisini sundu. Veliler ise Gökhan’dan Havayolu bölgesinde ve sapakta okulun yerini gösteren tabela yapılmasını isteyerek, Okul Aile Birliği’nin düzenleyeceği kermes için Cuma Pazarı girişinde yer ve çocuğunu bekleyen anneler için zamanın verimli geçirilmesi için kurs açılmasını gibi taleplerde bulundular.
 
Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nun depreme dayanıklı olmaması nedeniyle okul yapımı bitene kadar Vali Fahrettin Akkutlu İlkokulu ile birleşen okulda da yönetimin sorunlarını dinleyen Gökhan’dan yönetim bahçe satrancı ve dev Atatürk Posteri istediler. Gökhan, ziyaret ettiği okullarda öğrenci meclis başkanlarına Tiyatro Sanatçısı Utku Erişik`in "Aferin Çocuk" adlı kitabını, okulların ana sınıflarına da Çanakkale Belediyesi ÇABAM Tahta At Çocuk Oyuncak Atölyesinde üretilen oyuncaklardan hediye etti.
 
 
Paylaş