Başkan Gökhan, kaybedilen oyları sordu

Cumhurbaşkanı seçimlerini değerlendiren Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, merkez ilçede hedeflenen oy oranına ulaşıldığını ifade ederken, il genelinde kaybedilen oyların araştırılması gerektiğini söyledi. Gökhan, “MHP ve CHP`nin toplamda kaybettiği oylar son derecede önemlidir” ifadelerini kullandı.

734
 
 
Çanakkale`de Ekmeleddin İhsanoğlu`nun birincilikle çıktığı cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendiren Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, merkez ilçede hedeflenen rakama ulaşıldığını ifade etti. Yoğun bir seçim sürecinin geride kaldığını sözlerine ekleyen Başkan Gökhan, “Sonuçları itibariyle Cumhurbaşkanlığı seçimi tahmin ettiğimiz ölçüde gerçekleşti. Yoğun bir çalışma temposu içindeydik ve bunun karşılığını da aldık. Çanakkale Merkezde yüzde 67`yi yakın, köylerle beraber de 65 oranında bir oy aldık. Zaten daha önce de söylemiştim, tahmin ettiğimiz oranda sonuçlandı. Bizim açımızdan merkez ilçe başarılı bir sonuç aldı diyebiliriz” dedi.
 
“Oylar nerede?”
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Toplamda ise MHP ve CHP`nin İl Genel Meclisi oylarına göre henüz resmi olmayan sonuçlara göre ciddi bir oy kaybı var” dedi. “Bunun değerlendirmesini de örgütler yapmalıdır” diyen Başkan Gökhan, “MHP ve CHP`nin toplamda kaybettiği oyların sayısı son derece önemlidir. Katılım oranının Türkiye ortalamasının üzerinde olmasına rağmen oy kaybedilmesi değerlendirilmeli, araştırılmalıdır” ifadelerini kullandı.
Paylaş