havadurum

Başkan Gökhan incelemede

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kentte devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.

374
Çanakkale Belediyesi kent genelinde gerçekleştirdiği alt ve üst yapı yatırımlarına aralıksız devam ederken çalışma alanlarını Belediye Başkanı Ülgür Gökhan teknik ekibi ile birlikte sıklıkla yerinde inceleyerek takip ediyor. Kentin hızla gelişen ve büyüyen mahallesi olan Esenler Mahallesi`nde yer alan ve kente alternatif bir ana arter kazandıracak olan 50 m olarak planlanan Ahmet Piriştina Caddesi`nde gerçekleştirdiği alt yapı yatırımlarının ardından üst yapı çalışmalarına da tüm hızıyla devam eden Çanakkale Belediyesi, üst yapı çalışmaları kapsamında daha önce stabilize zemin olarak kullanıma açılan caddede Demokrasi Caddesi ile Karacaören Caddesi arasında sıcak asfalt kaplama, orta refuj ve kaldırım düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ahmet Priştina Caddesi`nde ayrıca Piri Reis Caddesi`ni Karacaören Caddesi`ne bağlama çalışmaları kapsamında yol yapım çalışmaları da devam ediyor.
 
Kentteki bir diğer önemli yatırım projesi olan Yeni Kordon Düzenleme Projesi`nde ise alt yapı çalışmaları tamamlanarak üst yapı çalışmalarına başlanıldı. Etaplar halinde gerçekleştirilecek projenin 1. etabını oluşturan Dabakoğlu Tesisleri`nin doğusundan, hali hazırda restaurant olarak kullanılan eski salhanenin bulunduğu yere kadarki alanda zemin düzenleme çalışmaları gerçekleştirilerek söz konusu alan beton dökme işlemi için hazırlanıyor.
 
Ahmet Priştina Caddesi ve Yeni Kordon Düzenleme Projesi kapsamında gerçekleştirilen üst yapı çalışmalarını teknik inceleme programı kapsamında beraberindeki ekip ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ilgili personelden çalışmalarla ilgili bilgiler alırken bölgede yaşayan mahalleliler ile sohbet ederek fikir alış verişinde bulundu.
Paylaş