Başkan Gökhan’a tebrik yağıyor

30 Mart yerel seçimlerinde yeniden seçilerek güven tazeleyen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri başta olmak üzere, kentlilerden gelen tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

758
 
Başkan Gökhan, bu kapsamda geçtiğimiz gün Kent Gönüllüleri ile bir araya gelerek yerel seçim sürecinde büyük bir özveri ile gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Çanakkale`deki kadınların sosyal yönü ve aktif oluşlarıyla pek çok işin üstesinden geldiğini belirten Başkan Gökhan, kadınların siyasette de başarılarını kanıtladığını sözlerine ekledi. Buluşmada kadınlar, Başkan Gökhan`a bir de doğum günü sürprizi yaparken Başkan Gökhan, kendisi için hazırlanan sürpriz pasta için teşekkür etti. Buluşma, karşılıklı sohbet ile son buldu.
 
 
Gökhan konuklarını ağırladı
Başkan Gökhan, gün içinde makamında da tebrik ziyaretlerini kabul etti. Başsavcı Salih Çokal ve İdare Mahkemesi Başkanı Orhan Çıldıroğlu`nu ağırlayan Başkan Gökhan, yerel seçimdeki başarısından dolayı Çokal ve Çıldıroğlu`nun tebriklerini kabul etti. Gökhan`ı, Savcı Sertaç Kaplan ve Denetimli Serbestlik Müdürü Nuh Kaplan da ziyaret ederken, yine yerel seçimlerde Cevatpaşa Mahalle Muhtarı seçilen Evren Kızoğlu ve azalar da Başkan Gökhan`a tebrik ziyaretinde bulundu.
 
 
İşadamları da sürpriz yaptı
Çanakkale Sanayici İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyelerini de ağırlayan Başkan Gökhan`a bir doğum günü sürprizi daha yapıldı. Dernek Başkanı Erdal Akarsu ve yönetim kurulu üyeleri, hazırladıkları doğum günü pastasıyla birlikte ziyarete katılarak Başkan Gökhan`ın hem doğum gününü kutladı hem de yerel seçim sonuçlarından dolayı kendisini tebrik etti. Ziyaret, karşılıklı sohbet ile devam etti.
 
Paylaş