Başkan Fikri Başer

Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Şubesi seçimli olağan genel kurulunu yaptı...

507
Dernek lokalinde gerçekleşen kongreye tek aday olarak giren Başer Çanakkaleli Beşiktaşlıların yeni başkanı oldu. Önceki Başkan Dr. Azem Ülkü görevi teslim ederken, yönetim kurulunda yer aldı...
 
Çanakkale’de 3 büyük kulüp içinde en çok sosyal aktiviteye imza atan Beşiktaşlılar Derneği Şubesi seçimli olağan genel kurulunu kendi tesisinde yaptı. Kongrede Divan Başkanlığını Alaaddin Coşkun üstlendi. Yönetim ve Denetim Kurulu raporları oy birliği ile kabul edildi. Delegeler huzurunda yapılan seçimde oy birliği ile Fikri Başer başkanlığa getirildi. Yönetim Kurulu üyeliklerinde; Azem Ülkü, Alp Öztürk, Ali Arandı, Bircan Çankara, Cahit Akgül, Muhittin Korkmaz, Selçuk Arslan, Ünsal Çardak, Hanifi Kaplan, Hasan Uysal, Deniz Karaduman,  Erkal Turan, Muhittin Kayhan, Soykan Özer görev aldı.
 
 
Dr. Azem Ülkü bunun bayrak yarışı olduğunu ifade ederek “Başkanlığım döneminde pek çok aktivite gerçekleştirdik. Kulübümüze yakışan sosyal faaliyetlerin içinde yer aldık. Bundan sonraki süreçte de etkinliklerimiz artan bir hızla devam edecek” dedi.
 
Yeni Başkan Fikri Başer ise “Çanakkaleli Beşiktaşlılar olarak elimizden gelen her türlü faaliyeti yapacağız. Üye sayımızı arttırarak, kent düzeyinde Beşiktaş’ı 1 numaralı dernek yapacağız” dedi.
 
 
 
Paylaş