havadurum

Başkan Deniz öğrencilere ticarete dair tüyolar verdi

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Çanakkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi Ziraat Yüksek Mühendisi Volkan Can ve beraberindekileri makamında ağırladı.

521
Çanakkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi Ziraat Yüksek Mühendisi Volkan Can, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz'i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette; Genel Sekreter Sevcan Elver ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bünyesinde staj yapan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden stajyer öğrenciler de yer aldı.

Hububat sektörü görüşüldü
Karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleşen görüşmede Başkan Abdullah Deniz, öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, iş dünyasının yeni mezun mühendislerinden beklentileri hakkında bilgiler verdi. Başkan Deniz ayrıca öğrencilere kendi kariyeri, hayatına dair kısa kesitler içeren bilgileri, ticarete atılmasını ve girişimcilik örneklerini de paylaşarak, tavsiyelerde bulundu. Ziyarette ayrıca Başta hububat sektörü olmak üzere, Çanakkale'de yetiştirilen tarımsal ürünler ile tarımsal ürün planlaması konularında görüşmeler sağlandı.
(Duygu Yılmaz)
Paylaş