Başkan Deniz, İçişleri Bakanı Yerlikaya ile buluştu 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya gelen Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, “Üyelerimizin yaşamış olduğu Bakanlığımızın sorumluluk alanına giren sıkıntılarımızı ve önerilerimizi Bakanımıza birebir iletme fırsatı bulduk” dedi.

646

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın teşrifleri ile Dünya Odalar Federasyonu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Oda Borsa Yönetim Kurulu Başkanları istişare toplantısı gerçekleştirildi. TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yanı sıra, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve 365 oda ve borsanın yönetim kurulu başkanları katıldı.

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz toplantıya ilişkin olarak şu değerlendirmelerde bulundu. Deniz, “Bugün Değerli Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, TOBB çatısı altındaki 365 Oda / Borsa’nın Yönetim Kurulu Başkanları olarak İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya ile bir araya geldik. Toplantıda, terör, organize suçlar, uyuşturucu, asayiş ve göç yönetimi konularında Bakanlığımızın yapmış olduğu çalışmalara ilişkin Bakanımızdan bilgiler aldık. Üyelerimizin yaşamış olduğu Bakanlığımızın sorumluluk alanına giren sıkıntılarımızı ve önerilerimizi Bakanımıza birebir iletme fırsatı bulduk. Değerli Bakanımıza ve Birlik Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş