havadurum

Başbakan geldi fiyat düştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmete açtığı Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi’nin giriş ücreti 20 liradan 10 liraya düştü.

735
Bayramiç –Ezine ve Kumkale Ovaları Sulaması ile Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi’nin açılışını yapmak için geçtiğimiz gün Çanakkale’ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,  ilk olarak Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi’ni resmi olarak hizmete açtı. Başbakan Erdoğan’ın modern ileri teknolojiyle donatılmış bir merkez olarak tanıttığı Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi’nde, ziyaretçilere giriş ücreti olarak belirlenen 20 liranın 10 liraya düşürüldüğü öğrenildi.
 
Cumhuriyet Meydanı’nda toplu açılış töreninde vatandaşlara çağrıda bulunan Başbakan Erdoğan; “En kısa zamanda yavrularınızı yanınıza alın ve burayı ziyaret edin. Çanakkale`ye kazandırdığımız bu eser, farklı kazanımlarıyla sadece milletimize değil, insanlığa hizmet verecek, bir çekim alanı oluşturacak” ifadelerini kullanmıştı. Başbakan Erdoğan’ın çağrısının ardından vatandaşlar Tanıtım Merkezi’ne akın ediyor.
 
Öte yandan İleri teknoloji ile donatılan merkezin bütün insanlığa kazandırılmış bir hizmet olduğunu kaydeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezini gezerek incelemelerde bulunmuştu.
Paylaş