Babaoğlu; “Ezine’yi geleceğe hazırlayacağız”

Yerel seçimlerde ilçe halkının oylarıyla göreve gelen Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, 5 yıl boyunca görev yapacağı Ezine ilçesinin geleceğini gazetemiz Çanakkale Olay ile paylaştı. Ezine ilçesini geleceğe hazırlamak için hem yatırım hem de projeler üreteceklerini belirten Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, AKP hükümeti döneminde ilçenin gelişmesi ve büyümesi anlamında çok büyük bir ivme kazanacağını ifade ederek; “Ezine mutlaka gelişmeli ve büyümeli. Ezine muhakkak marka kent olmalı. Marka kent olması içinde elimizden geleni inşallah yapmaya çalışacağız. Her türlü fedakarlığı yapacağız” dedi.

669
 
 
Ezine ilçesinde gerçekleştirilen yerel seçimleri değerlendiren Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, ilçenin geleceği ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. İlçe halkının oylarıyla göreve seçilen Başkan Babaoğlu, ilçe halkının huzuru ve daha iyi bir Ezine`de yaşaması için ellerinden geleni yapacaklarına dair söz verdi. Yerel seçim sürecinde verdikleri sözleri yerine getireceklerini ifade eden Başkan Babaoğlu; “Seçim çalışmalarımızda özellikle söyledik. Artık Ezine`de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak dedik. Bu sözümüzün de arkasında duracağız. Ezine ilçesine yapmamız gereken ne var ise bunları yapmaya çalışacağız. Fedakarlık yapmamız gerekiyor bunu biliyorum ve bunu yapacağız. Kaynak yaratmamız gerekiyor bunu yapacağız. Bu sadece belediyenin imkanlarıyla yapılacak işler değil. Çünkü belediyenin bütçesi belli. Ama hükümetimizin bize vereceği destekler çok önemli. Bunu çok önemsiyoruz” dedi.
 
“Ezine herşeyin en iyisine layık”
5 yıl boyunca ilçede gerçekleştirecekleri proje ve yatırımlarla Ezine`yi geleceğe hazır hale getireceklerini kaydeden Babaoğlu; “Çeşitli projeleri ve taleplerimizi ileteceğiz. Hükümetimiz bize yaptığımız her projede destek verecektir. Bundan eminim. İnşallah yaptığımız projelerle Ezine`yi geleceğe hazırlayacağız. Çok iyi yatırımlar ve projeler yapacağız. Bu çalışmalarımız sonucunda da Ezine`nin gelişmesi ve büyümesi anlamında çok büyük bir ivme kazanacağız. Çünkü, Ezine ilçesi buna layık diye düşünüyorum. Ezine`yi mutlaka büyütmemiz gerekiyor” diye konuştu.
 
“Ezine`nin sorunlarını çözüme kavuşturacağız”
Ezine ilçesinde var olan sorunlara da değinen Başkan Babaoğlu; ilçede altyapı sorununun yanı sıra sosyal ve spor mekanlarının olmadığına dikkat çekti. Babaoğlu; “İnsanlara bir şey sunmazsanız insanlar kaçar. İnsanlara çeşmesinden çamur akan evde oturun diyemezsiniz. Sobalı evde oturun diyemezsiniz. Kaldı ki, refah seviyesi düşük olan insanlarımızın da artık doğalgaza ve temiz suya kavuşmasını istiyoruz. Düzgün yollarda yürümesini istiyoruz. Daha toplu konutumuzu yapmamış bir ilçeyiz. Sosyal ve spor mekanları olmayan bir ilçeyiz. Altyapısı olmayan bir ilçeyiz. Tabiri yerinde ise berbat bir konumda olan ilçeyiz ve merkez ilçeyiz işin üzücü tarafı da bu. İzmir anayolu Ezine ilçesinin içinden geçiyor. Ezine peyniri gibi marka ürüne sahip olan bir ilçeyiz. Zeytin ve zeytinyağımız var ama buraya gelen insanların söylediği gibi bir çok köy Ezine ilçesinden daha iyi bir konuma geldi” diye konuştu.
 
“Ezine mutlaka gelişmeli ve büyümeli”
Ezine ilçesinin 5 yıl içerisindeki hedeflerini de Çanakkale Olay Gazetesi okuyucularıyla paylaşan Başkan Babaoğlu, Ezine`nin mutlaka marka kent olması gerektiğini ve marka kent olması içinde ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarının altını çizdi. Ezine ilçesinin büyümesi ve gelişmesi için belediye olarak her türlü fedakarlığı yapacaklarını da dile getiren Başkan Babaoğlu şu şekilde konuştu: “Ezine merkez olarak çok önemli bir konumda. Ezine mutlaka gelişmeli ve büyümeli. Ezine ilçesine yapacağımız yatırım ve projelerle bunu amaçlıyoruz. Ezine ilçesi farkı olmalı diye düşünüyorum. Ayvacık ve Bayramiç ilçesiyle de beraber belki bazı projeleri birlikte yapacağız. Ayvacık ve Bayramiç Belediye Başkanının bizimle beraber hareket edeceğini biliyorum. Her konuda dayanışma içerisinde olacağız. Birbirimize destek vereceğiz. Ama Ezine muhakkak marka kent olmalı. Marka kent olması içinde elimizden geleni inşallah yapmaya çalışacağız. Her türlü fedakarlığı yapacağız.”
Paylaş