havadurum

Ayvalık'ta Hızlı Onarım: Doğalgaz Tahribatına Anında Müdahale

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, şehirde gerçekleştirilen doğalgaz altyapı çalışmaları sırasında oluşan yollardaki tahribatın hızla onarıldığını belirtti.

1466

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, doğalgaz borularının döşenmesi sırasında yollarda ortaya çıkan tahribatın giderilebilmesi amacıyla ekiplerin gecesini gündüz demeden çalıştığını vurguladı. Başkan Ergin, düzenli olarak yapılan denetlemelerle eksiklikleri tespit ettiklerini ve amacın, komşuların yeni doğalgaz konforunu yollarında da sağlamak olduğunu dile getirdi.

“18 bin metrekarelik yol tamiratlarını hızla sürdürüyoruz”

Başkan Mesut Ergin, "Bölgede yaşayan vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü tutuyoruz ve 18 bin metrekarelik yol tamiratlarını hızla sürdürüyoruz. Olumsuz hava koşulları bile ekiplerin çalışma azmini etkilemiyor; akşam geç saatlere kadar yoğun çaba harcıyorlar" dedi.

“Ayvacık’ın doğalgazları ve yeni yolları hayırlı olsun”

Yol tamiratları sırasında ortaya çıkan atıl durumdaki eski taşların depolarda toplandığını ve değerlendirilmek üzere ayrıştırıldığını belirten Başkan Ergin, "Doğalgazın yaratmış olduğu tüm katma değerden faydalanan komşularımıza, bize bu süreçte göstermiş oldukları anlayıştan dolayı da teşekkür ederim. Doğalgazları ve yeni yolları hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

“Çalışmaları düzenli aralıklarla giderek yerinde inceliyoruz”

Başkan Mesut Ergin, “Çalışmaları düzenli aralıklarla giderek yerinde inceliyoruz, eksiklerin tespitini yapıyoruz. Amacımız bir an önce komşularımızı doğalgazları gibi, yeni yollarının da konforuna kavuşturmak” dedi. Başkan Ergin, devam eden doğalgaz çalışmalarıyla ilgili vatandaşların bilgi almak için AKSA'nın 444 4 187 numaralı telefonunu kullanabileceklerini hatırlattı.

Başkan Ergin, devam eden doğalgaz çalışmalarıyla ilgili vatandaşların AKSA’nın 444 4 187 numaralı telefonundan öğrenmek istedikleri bilgileri alabileceklerini hatırlattı.(Saim Tunçman)

Paylaş