havadurum

Ayvacık`ta Yılmaz Morgül rüzgarı

Ayvacık Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Yılmaz Morgül Halk Konseri vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Morgül gece boyunca söylediği Türk Sanat Müziği parçalarıyla dinleyenler mest etti.

1001
Ayvacık belediye Başkanlığı tarafından kültür ve sanat etkinlikler kapsamında Türk Sanat Müziği sanatçısı Yılmaz Morgül’ün halk konseri düzenlendi. Havanın yağışlı olması nedeniyle Ayvacık Spor Salonu’na alınan etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
 
 
Yılmaz Morgül’den önce sahne alan Burcu Ulukaya konukları seslendirdiği birbirinden eğlenceli şarkılarıyla coşturdu. Ardından yoğun alkışlarla sahneye çıkan Yılmaz Morgül yaklaşık iki saat boyunca Ayvacıklı sanat severlere güzel bir akşam yaşattı. Etkinlikte bir konuşma yapan ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin; “Türk sanat müziğinin güçlü sesi Yılmaz Morgül’e şahsım ve vatandaşlarımız adına teşekkür ederim. Düzenlediğimiz bu tür etkinliklerle zaman zaman bir araya geliyoruz. İlçemizde altyapı, içme suyu, kanalizasyon hatları yapım çalışmalarımız devam ediyor. Burada bizler belediyemizin tüm personeli ile bu yapım sürecini halkımıza en zahmetsiz şekilde tamamlamak için emek veriyoruz. Bu akşam bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi. Konser gece saatlerine kadar devam ederken konser sonunda Yılmaz Morgül ve Burcu Ulukaya’ya Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin tarafından çiçek takdim edildi.
 
Paylaş