Av tutkunları buluşuyor

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi`nde 30 Mayıs - 2 Haziran tarihlerinde düzenlenecek fuar, av sezonu öncesinde sektörün gücünü gözler önüne seriyor.

832
Bursa Doğa, Av 2013 Fuarı bugün başlıyor. 2 Haziran tarihine kadaar sürecek fuarı Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu (TAF) işbirliği, Avcılık ve Yaban Av Hayatı Koruma Konfederasyonu ( AYHAK ), Yaban TV, Av Tutkusu Dergisi, Balık Dergisi, KOSGEB, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası destekliyor. Hazırlanan Bursa Doğa, Av 20135. Uluslararası Doğa Sporları, Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık, Alternatif Turizm, Arazi Araçları, Yaz Sporları, Spor Giyim, Karavan ve Kamp Malzemeleri Fuarı, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Düzenlendiği ilk yıldan itibaren büyüyen, gelişen, içeriğini zenginleştiren, 2012 yılından itibaren Uluslararası Fuar niteliği kazanan Bursa Doğa, Av Fuarı, geçtiğimiz yıl 52 bin 478 doğa ve av tutkunu tarafından ziyaret edilirken, bu yıl 55 bine yakın ziyaretçi hedefi ile 12 ülkeden 126 firma ve firma temsilciliğinin katılımında hazırlanıyor. Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Sayın İlhan Ersözlü; "Avcılık malzemelerinden doğa sporlarına, balıkçılık malzemelerinden av turizmine, kara ve deniz taşıtlarından tahnit sanatına kadar geniş konseptiyle dikkat çeken Bursa Doğa, Av Fuarı, konusunda Türkiye`nin en büyük ve önemli buluşmasıdır. Söz konusu fuarda hedefimiz; av sezonu başlamadan önce ülke avcılığında gelinen son noktayı ve sektörün gücünü tüm Avrasya coğrafyasına göstermek, sektör ticaretini hareketlendirmek, sektörün ülkemizde farkındalığını sağlamak, katılımcı firmalarımızın yeni pazarlara ulaşmasına ve önemli iş bağlantıları kurmasına imkân sunmakta ve yaban hayatının korunmasında halkımızı bilgilendirip, bilinçlendirmektedir. 5 yıldır büyüyen, gelişen, içeriğini zenginleştiren, kurumsallaşan katılımcı firmaları ile uluslararası nitelik kazanan Bursa Doğa, Av Fuarı, sektörde faaliyet gösteren firmaların katılımda, Salon 2 ve 4`te yurtiçi ve yurtdışından gelecek on binlerce doğa sever ve av tutkununa kapılarını açacaktır. " dedi.
 
 
Katılımcı firmaların yurtdışına ulaşmasına sağlayan fuara, Almanya, Azerbaycan, Bulgaristan, Ermenistan, Gürcistan, Hırvatistan, İran, İspanya, İsveç, İtalya, Kırgızistan, Kosova, Kuveyt, Lübnan, Makedonya, Mısır, Rusya, Suudi Arabistan, Ukrayna ve Yunanistan’dan davetli profesyonel ziyaretçilerin katılması bekleniyor. Yurtiçinden ise başta Marmara, Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleri olmak üzere Türkiye genelinde 50`ya ilden avcılık ve doğa sporları ile ilgilenen kişilerin ziyaret etmesi hedeflenmektedir.
Paylaş