havadurum

Atık yağ toplayan işletmelere plaket

Çanakkale Belediyesi tarafından 2007 yılında hayata geçirilen Bitkisel Atık Yağların Toplanması Projesi kapsamında en çok bitkisel atık yağ toplayan 10 işletme, teşekkür plaketiyle onurlandırıldı.

620
Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen törene Belediye Başkan Vekili Muharrem Erkek, belediye başkan yardımcıları, Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Aysun Kavcar ve işletme temsilcileri katıldı.Bir yıl boyunca en çok atık yağ biriktiren 10 işletmenin temsilcilerine plaketlerinin verildiği törende ayrıca atık pil toplama kampanyasında 165 kilogram pil toplayarak il merkezinde 1. il genelinde ise 3. olmaya hak kazanan Anafartalar İlkokulu öğrencilerine de hediyeleri takdim edildi. Projeye katılarak destek veren işletmelerin çevre duyarlılığına gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür eden Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Aysun Kavcar, işletmeler tarafından atık yağların ayrı bir şekilde toplanması gerektiğine dikkat çekti.
 
 
2007 yılında başlayan atık yağ toplama kampanyası kapsamında 2012 yılında 32 bin 255 kilogram bitkisel atık yağın toplandığını ifade eden Kavcar, kampanyaya destek vererek çevreye karşı duyarlı olan tüm işletmelere teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından projeye katılarak en çok bitkisel atık yağ toplayan Kolin Hotel, Dardanel Gıda, Napoli Pizza, Hangover, Truva Oteli, Pizzeria Di Napoli, Doyum Yemek, Pizza Pizza, Polis Deniz Evi ve Yalova Liman Restaurant işletmelerine teşekkür plaketleri takdim edildi.
 
 
Paylaş