havadurum

Astsubaylardan Vali Tuna’ya ziyaret

Stajyer Astsubaylar Vali Güngör Azim Tuna’yı ziyaret etti.

487
 
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı’nda üç hafta süre ile kıta staj eğitimi gören 6 bayan 8 erkek Jandarma Astsubayı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sayit Koca ile birlikte ziyaret ettikleri Vali Güngör Azim Tuna ile bir süre görüştüler. İç güvenliğin sağlanmasında kolluk kuvvetlerinin vazifelerini ülkenin değişik yerlerinde yaptıklarını belirten Vali Güngör Azim Tuna, farklı alanlarda üniversite mezunu olan astsubayların eğitim gördüğü alanlardan istifade edileceğini söyledi.
 
Daha önceki dönemlere göre artık ileri teknolojinin kullanıldığını ve bunun hizmeti kolaylaştırdığını kaydeden Vali Güngör Azim Tuna, yaşanılan toplumun iyi tahlil edilmesinin işi daha da kolaylaştırdığını, bunun için de uzmanlaşmanın önemli olduğunu vurguladı.
 
Türkiye’nin her bölgesinin kendine has özellikler taşıdığını ifade eden Vali Güngör Azim Tuna, vatandaşa hizmet verilirken yerel şartların göz önünde bulundurulması gerektiğini söyledi. Astsubaylarla bir süre sohbet eden Vali Güngör Azim Tuna, ziyaretin anısına astsubaylara Çanakkale’yi tanıtan kitaplar hediye etti.
 
Paylaş