Ankara’da vefa buluşması

Eğitim Bir-Sen Genel Merkezi tarafından kuruluşunun 20. yılı nedeniyle düzenlenen ‘Ödenmiş Bedeller Unutulmasın’ konulu hatıra yarışmasının ödül töreni yapıldı.

450
Ankara Kızılcahamam’da gerçekleşen törende dereceye girenlerin ödüllerinin verilmesinin ardından, yarışmaya Elazığ’dan katılan ve birinci olan Esra Gülmez’in ‘Hayallerin Ardından Bakmak’ konulu eserini okuması esnasında salonda duygulu anlar yaşandı. Salonda sendikanın kuruluşundan bugüne kadar görev alan genel merkez yöneticilerine plaketleri de takdim edildi.
 
Akşam namazını müteakip ise Kurucu Başkan Mehmet Akif İnan ve vefat eden Eğitim Bir-Sen dostları adına mevlit okutuldu. Daha sonra ise geçmiş dönemlerde il temsilciliği veya şube başkanlığı görevinde bulunan başkanlara plaketleri verildi. Programa Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Hak İş Başkanı Mahmut Arslan, Bir dönem Sağlık Sen Genel Başkanlığı yapan  Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Uzun yıllar Hak İş Genel Başkanlığı görevi yaptıktan sonra Karabük Milletvekili olan TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve çok sayıda davetliler katıldı.
 
Çanakkale’den programa katılan Eğitim Bir-Sen Çanakkale Şube Başkanı Numan Yaşar, önceki dönemlerde İl Başkanlığı ve Şube Başkanlığı görevlerinde bulunan Eceabat Belediye Başkanı Kemal Dokuz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Çalışkan Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Orhan Işıldak ve diğer katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdi.
Paylaş