havadurum

Ankara’da gelenek bozulmadı

Çanakkale Kültür ve Dayanışma Derneği, her yıl olduğu gibi bu yıl da 18 Mart Deniz Zaferi nedeniyle bir etkinlik düzenledi.

618
 
Ankara`da gerçekleştirilen etkinliğe Eski Çevre Bakanı Hamdi Üçpınarlar, eski milletvekilleri Ahmet Küçük ile Mustafa Kemal Cengiz, derneğin yönetim ve denetim kurulu üyeleri, kurucu  ve danışma kurulu üyeleri, Çanakkaleliler, sivil toplum örgütleri temsilcileri, ODTÜ Mezunlar Derneği temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Etkinlik ile ilgili bilgiler veren Çanakkale Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanvekili Mehmet Ali Atay; “Ankara’daki Çanakkaleliler tarafından 1995 yılında kurulan Çanakkale Kültür ve Dayanışma Derneği, her yıl 18 Mart Deniz Zaferi etkinlilerini bir program çerçevesinde kutlamaktadır. Geleneksel hale gelen bu etkinliklerinin bu yılki kutlama programı üyelerimize duyuruda belirtildiği biçimde gerçekleşmiştir. Etkinlikler çerçevesinde panelin yanı sıra Anıtkabir’e çelenk koyma töreni gerçekleştirildi ve Çanakkale şehitleri için mevlit okutuldu” dedi.
 
Paylaş