havadurum

ANIMALIA İstanbul Fuarı kapılarını ziyaretçilere açıyor

Şubat ayında hayvancılığın kalbi ANIMALIA İstanbul 2014 Fuarı’nda atacak.

824
 
Sayılı günlerin kaldığı 11. Hayvancılık ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı, ANIMALIA İSTANBUL 2014, 20-23 Şubat 2014 tarihleri arasında sektörün yerli ve yabancı pek çok lider ismini İstanbul Fuar Merkezi, Salon 9’da 4 gün süreyle bir araya getirerek ziyaretçilerle buluşturacak. Stant satışlarının halen devam ettiği fuarda yer almak için geç kalmış sayılmazsınız.
 
TZOB ilk kez ANIMALIA İstanbul’da
5.4 milyon üyesi ile Türkiye’nin en büyük meslek kuruluşu olan Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), bu yıl ilk kez ANIMALIA İstanbul’a katılacak. Türkiye’nin hemen hemen her belde, köy ve mahallesinde bir delegesi olan ve ülke genelinde köy delegelerinin sayısı 35 binin üzerinde olduğu belirtilen TZOB, fuarı destekleme kararı çerçevesinde hem sergileyici olacak, hem seminer verecek hem de Türkiye geneli hayvancılığın yoğun olduğu bölgelerden, talepte bulunan oda ve üreticilerini fuara toplu olarak getirecek. Türk çiftçisinin Anayasal tek meslek kuruluşu TZOB’un Türkiye’deki oda sayısı ise 727.

ANIMALIA İSTANBUL 2014’e ‘Tarım Danışmanlığı Teknik Gezisi’
HKF Fuarcılık AŞ, 11 yıldır ANIMALIA İSTANBUL Fuarı için sektörün önde gelen Yetiştirici Birlikleri ile işbirliği yapıyor. Bu birliklerden biri olan İzmir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştirici Birlikleri (İzmir DKKYB), bu yıl ANIMALIA İSTANBUL 2014`e `Tarım Danışmanlığı Çiftçi İnceleme Gezisi` düzenleyecek. Fuarın üçüncü günü gerçekleşecek çiftçi inceleme gezisine tarım danışmanlığı hizmeti veren 21 personeli ile tarım danışmanlığı hizmeti alan binin üzerinde küçükbaş hayvan yetiştiricisi katılacak. Üyeler ayrıca fuarın üçüncü günü HKF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek “Hayvancılıktan Nasıl Para Kazanılır ve Sürdürülebilir Hayvancılık” adlı panele de katılacak. Gezi ile ilgili bilgi veren Tarım Danışmanları Yöneticisi Anıl Akbayramlar amaçlarının yetiştiricilerin ufuklarını açmak olduğunu belirterek; “İzmir İli DKKYB olarak tarım danışmanlığı çerçevesinde düzenlediğimiz çiftçi inceleme gezilerini ve tarım danışmanlığı eğitimlerini çok önemsiyoruz. Bu faaliyetleri verdiğimiz hizmetlerin bir parçası olarak görüyoruz. Çiftçi eğitim gezileri üyelerimizin ufkunu açıyor. Bizimle birlikte ilk kez İzmir dışına çıkan üyelerimiz oluyor” dedi.
 
Fuara katılacak üyelere teşvik
İzmir Ticaret Odası, fuara katılacak olan üyelerine teşvik sağlıyor. , ANIMALIA İSTANBUL 2014 Fuarı’na katılan üyelerine 9 metrekareye kadar olan standart stant bedelinin tamamını ödeyerek üyelerine teşvik sağlayacağını açıkladı. Daha detaylı bilgi için ile temasa geçilmesi gerektiği bildirildi.
 
ANIMALIA İSTANBUL 2014 Fuarı’na KOSGEB desteği
İstanbul Fuar Merkezi, Salon 9`da düzenlenecek olan ANIMALIA İSTANBUL 2014 Fuarı’na katılmak isteyen firmalar, her sene olduğu gibi bu sene de Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı () tarafından destekleniyor. Bu konuyla ilgili olarak katılımcı firmaların bağlı bulundukları dairesi ile irtibata geçmeleri istendi.
 
ANIMALIA İSTANBUL 2014 fuar etkinlikleri belli oldu
Fuar kapsamında; HKF Fuarcılık AŞ tarafından bir panel ve fuar katılımcılarından TZOB, Lalahan Hayvancılık Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, İstanbul Veteriner Hekimler Odası, İ.Ü. Veteriner Fakültesi Çiftlik Hekimliği Kulübü ve Arıcılık Kulübü tarafından da birer seminer verilecek. Online ziyaretçi kayıt sistemi sayesinde fuarı vakit kaybetmeden gezilebileceği de bildirildi. Stant satışlarının halen devam ettiği fuarda katılımcılar, büyük ve küçükbaş hayvancılık sektörüne yönelik en son ürün ve hizmetlerini uluslararası bir platformda sergileme fırsatına sahip olacaklar. Fuarı ziyaret etmek isteyen yerli ve yabancı ziyaretçiler ise •http://www.hkffuarcilik.com/animaliadavetiye/files/online.asp on-line davetiye linkindeki gerekli bilgileri doldurarak fuar alanına geldiklerinde kendi adlarına hazırlanmış olan yaka kartlarını alarak hiç vakit kaybetmeden fuarı ücretsiz olarak gezebilecekler. Ayrıca, ziyaretçiler bu sayede B2B sistemine de kaydedilerek fuar katılımcıları ile karşılıklı olarak B2B web portalı üzerinden randevu alarak fuar alanında ikili görüşme yapma imkânına sahip olacaklar.
Paylaş