Aktaş, şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti

386
Vali İlhami Aktaş, Kurban Bayramı`nda Hastane Bayırı Şehitliğine ziyarette bulundu. Aktaş, şehit aileleri ve kahraman gazilerine ziyaret gerçekleştirdi. Şehitlerin kabirlerinde dua okuyan Aktaş, şehitleri rahmet, minnet ve şükranla yad etti. Hastane Bayırı Şehitliği ziyaretlerinin ardından Vali Aktaş, Kurban Bayramı nedeniyle şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.
Aktaş`tan anlamlı ziyaret
Vali İlhami Aktaş, Diyarbakır İli Sur İlçesi`nde girdiği çatışmada şehit düşen Şehit Uzman Çavuş Yaşar Yeniören`in ailesini ziyaret etti. Ziyarette, Vali İlhami Aktaş, şehit Uzman Çavuş Yaşar Yeniören`in eşi Duygu Yeniören ve çocukları Yaren Yeniören ile Yağmur Yeniören ile bir süre görüşerek sohbet ederek şehidi rahmet ve minnetle yad edip, ailesinin Kurban Bayramı`nı tebrik etti. Vali Aktaş, Kıbrıs Barış Harekâtı gazisi Ahmet Doğan`ı ziyaret gerçekleştirdi. Kıbrıs Gazisi Ahmet Doğan ile bir süre görüşerek sohbet eden Aktaş, gazi Ahmet Doğan`ın Kurban Bayramı`nı tebrik ederek sağlıklı ve mutlu hayat sürmesi temennisinde bulundu. Aktaş, Şırnak İli Silopi İlçesi`nde zırhlı araç geçişi sırasında roket atar saldırısı sonucunda gazi olan Malul Gazi Polis Memuru Seçkin Yıldırım`ı ziyaret etti. 
"Devlet olarak her zaman yanınızdayız"
Malul Gazi Polis Memuru Seçkin Yıldırım ve ailesiyle bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, gazi Seçkin Yıldırım`ın Kurban Bayramı`nı tebrik ederek sağlıklı ve mutlu hayat sürmesi temennisinde bulundu. Şehadete yürüyen şehitlerin geride bıraktıklarına sahip çıkmanın kendileri için borç olduğunu ifade eden Vali Aktaş, "Huzur ve güven içerisinde yaşadığımız bu toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanlıklarına borçluyuz. Devlet olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz" dedi. Kıbrıs Gazisi Ahmet Doğan ve Malul Gazi Polis Memuru Seçkin Yıldırım, Aktaş`ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler. 
Çocukların bayram sevincine ortak oldu
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü`ne bağlı Truva Çocuk Evi`ni ziyaret eden Vali Aktaş, çocuklarla bir araya gelerek bayram sevinçlerine ortak oldu. Aktaş`ın şehit ailelerine ve gazilere gerçekleştirdiği ziyaretlere İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran  ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Gündüz Bağcı eşlik etti.
(Nevin Yüksel)
Paylaş