AKP'den referandum toplantısı

376

 AKP Çanakkale Merkez İlçe teşkilatı, geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günleri Türkan Saylan Sosyal Tesisleri`nin üst katında bulunan Çanakkale Belediyesi Nikah Salonu`nda mahalle danışma meclis toplantıları düzenledi. Düzenlenen toplantılara Çanakkale Merkez mahallelerinin AKP`li temsilcileri ile İl Genel Meclisi AKP üyeleri de katıldı. Açılış konuşmasını yapan AKP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu; "Siyaseti mahalleye yaymaya çalışıyoruz. Tabana yaymaya çalışıyoruz ve bunda epeyce mesafe kat ettik. İlçe başkanlığının bu zamana kadar yaptığı en önemli çalışma; merkezde mahalleleri güçlendirme çalışması. Daha yapacağımız çok şey var ama mahallelerimize inanıyoruz." dedi. Referandum oylamaları sürecinde AKP`lilerin dikkatli olmasını söyleyen Babacanoğlu; "Sandık görevlilerinin eğitimini de sonra yapacağız. Sandıkta neler oluyor? Nasıl hileler yapıyorlar? Hangi oylar tek tek kabul ediliyor, edilmiyor? Sandık yönetim kurulu başkanı memur ne tür numaralar yapıyor bizim evetlerimizi çalmaya uğraşıyor? Bunlar ile ilgili süreci ileride anlatacağız." diye konuştu. 

 
"Trump reisi taklit ediyor"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`na neden dünya lideri dediğini açıklayan Babacanoğlu, ABD`nin yeni başkanı Trump`ın, Erdoğan`ın sözlerini kullandığı söyledi. Babacanoğlu; "Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olan Trump, Tayyip Erdoğan`ın sloganlarını paylaşıyor. Demiryolu yapmalıyız, yol yapmalıyız, köylere gitmeliyiz, iktidarı Washington`dan aldık millete verdik diyor... Tek millet tek bayrak diyor. Sanki reisi taklit ediyor. Bütün medya, CIA karşıydı. yalancısınız diyor basına, meydan okuya okuya geldi. İnşallah Washington`da iyi olur, FETÖ`yü bize verir. FETÖ`yü bize versin de orada Amerikalılara ne yaparsa yapsın..." diye konuştu.
 
Babacanoğlu`ndan #AyağaKalk değerlendirmesi
AKP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, Türkiye için en iyi sistemin başkanlık sistemi olduğunu söylerken, geçtiğimiz günlerde başlatılan #Ayağakalk eylemlerini değerlendirdi. Babacanoğlu; "Milletin iyi adamları başkanlığı istiyor. İstemeyenlere bakalım; bakıyorsun Amerika`daki lobi istemiyor, bir bakıyorsun CHP istemiyor, bir bakıyorsun HDP istemiyor. Ayağa kalk eylemi yapıyorlar. Türkiye için en iyisi başkanlık sistemi. Daha iyi bir Türkiye istiyorum ve anayasaya evet diyorum, bizim sloganımız bu. İster oturun, ister yatın, ister ayağa kalkın biz evet diyoruz, milletin de evet diyeceğine canı gönülden inanıyoruz." şeklinde konuştu. Panel, soru cevap kısmı ile sona erdi. 
(Atakan Alkış)
Paylaş