havadurum

AKP`den ÇOMÜ`ye tam destek!

Öğrenci kayıtlarının başlamasının ardından ÇOMÜ Terzioğlu Kampüsü girişine park etmiş AKP aracı dikkatlerden kaçmadı. Araç ile ilgili olarak AKP Gençlik Kolları Sorumlusu Orçun Oktay, “Teşkilatlarımızdan gelen öğrenci arkadaşlarımızın çeşitli ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.

802
ÇOMÜ`de başlayan öğrenci kayıtları dün ilginç bir görüntüye sahne oldu. ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi`nin girişine park eden, üzerinde “Büyük millet, büyük güç, hedef 2023” yazılı AKP aracı, hem kayıt olmaya gelen öğrencilerin hem de velilerin dikkatini ve tepkisini çekti. Karavan tipi aracın kayıt döneminde üniversitenin önünde bulunmasına anlam verilemezken, AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Orçun Oktay, “Teşkilatlarımızdan gelen arkadaşlarımızın çeşitli ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Arkadaşlarımızın yurt ve benzeri ihtiyaçlarını karşılamak için böyle bir şey yaptık” dedi.
 
Öğrenciyle ilgilenmek size mi kaldı?
ÇOMÜ`nün önünde AKP aracını gören veliler ve öğrenciler, “Gelen gençlere yardım etmek size mi kaldı? Bu üniversitenin gelen öğrencileri ağırlayacak, onlara yardımcı olacak olanakları yok mu? Burada amaç yardım etmek mi, yoksa AKP propogandası yapmak mı?” diyerek tepki gösterdiler.
Paylaş