havadurum

AKP’den aday adayı!

2015 seçimleri için zaman daralırken, özellikle AKP`de aday adaylığı bolluğu yaşanacağı tahmin ediliyor. AKP`den aday adayı olarak öne çıkan bir isim ise; Avukat Erdoğan Madak. AKP Siyaset Akademisinin “Lider ülke Türkiye-3” isimli bölümünün sonunda yapılan sınavda birinci olan Madak, ödülünü ise dönemin Başbakanı ve mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın elinden almıştı.

1131
Aday bolluğu olacağı bilinen AKP`de, kulisler yeni isimlerle dolup taşıyor. Adaylığına “kesin gözüyle” bakıldığı sık sık dillendirilen Avukat Erdoğan Madak da bu adayların içinde öne çıkanlardan biri. Kısa bir zaman sonra aday adaylığını basın toplantısı ile duyuracak olan Madak, genel merkez ve parti tabanı ile diyalogları iyi olan aday adaylarından biri. 4 Mart 1981 yılında Bayramiç`te doğan, İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi`ne giren ve mezuniyetinin ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri Anabilim Dalında yüksek lisansını tamamlayan Madak, 2005 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bayramiç Meslek Yüksek Okulu’nda Pazarlama bölümünde ve 2013 yılında da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomi ve Endüstri İlişkileri’nde hukuk derslerine girdi.
 
 
Başarılı bir avukat
2003 yılında Çanakkale Barosu’nda başladığı stajını tamamladıktan sonra 2004 yılında Çanakkale Barosuna bağlı olarak serbest avukat olarak çalışan Madak, 2004-2008 yılları arasında Bayramiç`te 2008’den bu yana ise Çanakkale Merkez’de serbest avukat olarak çalışıyor.
 
 
Siyaset Akademisi birincisi
2012 yılında AKP`de Siyaset Akademisinin “Lider ülke Türkiye-3” isimi ile organize edilen program sonunda yapılan sınavda Çanakkale il birincisi olan Madak, birincilik ödülünü dönemin Başbakanı mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Çanakkale’de sosyal içerikli bir çok projede yer alan Madak aynı zamanda parti adına var olan birçok proje ve sosyal faaliyette varlık gösterirken, birçok sivil toplum kuruluşunda Çanakkale için görev aldı. Resmi ve özel çok sayıda yurt dışı gezisine katıldı. Özellikle Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile birlikte Bosna Hersek ve Katar gezilerine katıldı. Ayrıca, son dönemde oldukça yankı uyandıran çok sayıda bakan ile birlikte Başbakan Ahmet Davutoğlu`nun da bulunduğu Yunanistan resmi heyetlerine katıldı.
Paylaş