Aile Hekimleri Çalıştayda bir araya geldi

Birinci yerel Çanakkale Cevatpaşa Aile Sağlığı Merkezi, bebek, çocuk ve gebe izlenimlerinde bilimsel kanıtlar konulu çalıştaya Devlet Hastanesi ve Tıp fakültesinde görevli kadın doğum ve çocuk hastalıkları uzmanları, Çanakkale de görev yapan aile hekimleri ve aile sağlığı elemanları katıldı.

924
Cevatpaşa Aile Sağlığı Merkezi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) hemşirelik yüksek okulunun birlikte organize ettiği gebelik ve bebek sağlığı konusundaki çalıştay, Cevatpaşa Aile Sağlığı merkezinde gerçekleştirildi.
 
 
Çalıştaya, Devlet Hastanesi ve Tıp fakültesinde görevli kadın doğum ve çocuk hastalıkları uzmanları, Çanakkale de görev yapan Aile hekimleri ve Aile sağlığı elemanları katıldı. Cevatpaşa Aile Sağlığı merkezinde ilki gerçekleştirilen çalıştayın önümüzdeki haftalarda da farklı konularda devam edeceği öğrenildi.
 
 
Düzenleme Kurulu Başkanı Cevatpaşa Aile Sağlığı Merkezi Hekimi Dr. Engin Korkutan; “Halkımıza yönelik eğitimlerimiz düzenli olarak merkezimizde olmakla birlikte il genelindeki eğitim çalışmalarımız Çanakkale Aile Hekimleri Derneği ile birlikte çıtasını yükselterek devam edecektir” dedi
 
Paylaş