Ağaç katliamı yürek burktu

Çanakkale’de bulunan bir sokaktaki boş arazide ağaç katliamı yaşandı. Özellikle Kazdağları’nda yaşanan çevre sorunlarının yanı sıra kent sokaklarında da ağaçların bir bir kesilmesi tepkilere yol açıyor. Gazetemiz tarafından çok sayıda ağacın kesildiği görüntülenen alanda yaşanan ağaç katliamı ise yürekleri burktu.

717
Kentin önemli sokakları arasında yer alan Şair Orhan Talat Şalcıoğlu Sokağın yakınındaki boş arazide bulunan çok sayıda ağaç katledildi. Ağaç katliamının yaşandığı bölgede bulunan vatandaşlar ağaçların kesilmesine tepki gösterirken, bu katliamı yapanların ise gerekli izinleri alıp almadığı da tartışma konusu oldu.
 
 
 
Özellikle Kazdağları’nda yaşanan çevre sorunlarının yanı sıra kent sokaklarında da ağaçların bir bir kesilmesi tepkilere yol açıyor. Kentin önemli sokakları arasında yer alan Şair Orhan Talat Şalcıoğlu Sokağın yakınındaki boş arazide bulunan çok sayıda ağaç katledildi. Ağaç katliamının yaşandığı bölgede bulunan vatandaşlar ağaçların kesilmesine tepki gösterirken, bu katliamı yapanların ise gerekli izinleri alıp almadığı da tartışma konusu oldu. Gazetemiz tarafından çok sayıda ağacın kesildiği görüntülenen alanda yaşanan ağaç katliamı ise yürekleri burktu.
 
Söz konusu alandaki ağaç kesimlerini fark eden vatandaşlar, yaşanan bu olumsuz manzaraya sert tepki gösterdiler. Kent merkezinde ağaç kesimlerinin artık bir an önce sona ermesi gerektiğini belirten vatandaşlar, ağaçları katleden zihniyetin bir an önce cezalandırılması için yetkilileri göreve çağırdı. Öte yandan her ne şekilde olursa olsun izin alınmadan ağaç kesimlerinin yasak olduğunu belirten Çanakkale Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, ağaçları izinsiz bir şekilde kesen kişiler hakkında yasal işlem başlattıklarını ve gerekli cezai uygulamaları yerine getireceklerini bildirdiler.
Paylaş