havadurum

"Adil ve özgür bir toplum için omuz omuza yürüyeceğiz"

516
CHP`li gençler tarafından düzenlenen hafta sonu organizasyon düzenlenmiş, etkinliğe CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyesi Serdar Soydan, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Belediye Meclis Grup Başkanvekili Erdal Gezen, CHP İl Yönetiminden Serhad Savaş katılmıştı. Etkinliğe özellikle gençlerin yoğun katılımı ise dikkat çekmişti. Organizasyonu düzenleyen Egemen Taylan Özkurnaz, Tuğberk Güzel ve Çağrı Savaş katılımcılara teşekkür ederek gençlerin artık adil, özgür ve demokratik bir gelecek için bir arada, omuz omuza olacağını belirttiler. 
"Demokrasi ve hukuku tekrar egemen kılmak için çabalayacağız"
Gençlerin hukuku tekrar egemen kılacağı belirtilen açıklamada; "Sevgili arkadaşlar, bu organizasyonda davetimizi kabul ettiğiniz için hepinize teşekkür ederiz. Siyaset ülkemizde maalesef hep daha üst kuşakların uğraşı gibi bir algı varken biz kentimizde bu algıyı yıkmak için biz gençlerin de sözünün olduğunu güçlü bir şekilde söylemek için yola koyulduk. Türkiye`de bizim gibi ilerici, demokrat, solcu gençlerle demokrasi ve hukuku tekrar egemen kılmak için çabalayacağız" denildi. 
"Bizleri yalnız bırakmayan vekil ve yöneticilerimize teşekkür ederiz"
Açıklamada; "Düzenlenen Mersin mitinginden davetimizi kabul ederek yanımızda olan Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Erkek`e teşekkür ederiz. Ayrıca davetimize icabet ederek aramızda bulunan Milletvekilimiz Özgür Ceylan`a, Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan`a, YDK üyemiz Serdar Soydan`a il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimize, ÇYDD ve genç avukat arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Bu organizasyonun planlanmasında bugüne kadar her aşamasında yanımızda olan parti üyemiz Murat Acar`a ve Belediye Meclis Grup Başkanvekilimiz Erdal Bey`e teşekkür ediyoruz" denildi.
(Eren Aşnaz)
Paylaş