havadurum

Acı kayıp: Reşit Tümer kaza kurbanı oldu

Bayramiç ve Çanakkale kamuoyunun yakından tanıdığı Reşit Tümer’in trafik kazasında hayatını kaybetmesi sevenlerini yasa boğdu. Devrimci demokrat kimliği ve kişiliğiyle örnek bir insan olmayı başaran ve 55 yaşında aramızdan ayrılan Tümer’in cenazesine Çanakkale’den de yoğun katılım oldu. CHP Milletvekili Serdar Soydan’ın yanı sıra, CHP’li Belediye Başkanlarının tamamının ve CHP örgütlerinin katıldığı tören sonrasında, Bayramiç’de toprağa verilen Tümer’in beklenmedik ölümü ilçeyi de sarstı. Yine Tümer ile birlikte aynı araçta bulunan arkadaşları AKP Belediye Meclis üyesi Mehmet Özer ve işadamı Hidayet Bayındır da gözyaşları arasında toprağa verildi.

1291
 
Bayramiç`ten Ezine yönüne giden AK Parti Bayramiç Belediye Meclis Üyesi Mehmet Özer`in (61) kullandığı 17 TH 535 plakalı otomobil, Bayramiç-Ezine Karayolu Çavuşköy yol ayrımı mevkisinde, yoldan çıkarak araziye devrildi. Kazada sürücü AK Parti Bayramiç Belediye Meclis Üyesi Mehmet Özer (61), otomobilde bulunan CHP Bayramiç Belediye Meclis Üyesi Reşit Tümer (55) ile iş adamı Hidayet Bayındır (56) hayatını kaybetti. Kazada Romanya uyruklu Ghija Dorin Evgen ve Mücahit Yediyıldız (37) ağır yaralandı. Yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 
Bayramiç yasta
Bayramiç ve Çanakkale kamuoyunun yakından tanıdığı Reşit Tümer’in trafik kazasında hayatını kaybetmesi sevenlerini yasa boğdu. Devrimci demokrat kimliği ve kişiliğiyle örnek bir insan olmayı başaran ve 55 yaşında aramızdan ayrılan Tümer’in cenazesine Çanakkale’den de yoğun bir şekilde katılım oldu. CHP Milletvekili Serdar Soydan’ın yanı sıra, CHP’li Belediye Başkanlarının tamamının ve CHP örgütlerinin katıldığı tören sonrasında, Bayramiç’de toprağa verilen Tümer’in beklenmedik ölümü ilçeyi de sarstı. Yine Tümer ile birlikte aynı araçta bulunan arkadaşları AKP Belediye Meclis üyesi Mehmet Özer ve işadamı Hidayet Bayındır da gözyaşları arasında toprağa verildi.
 
 
 
 
Paylaş