havadurum

“Yeni Yaşam” adayları emek örgütlerini ziyaret etti...

HDP Çanakkale Milletvekili Adayları seçim ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. HDP Milletvekili adayları geçtiğimiz günlerde Çanakkale Tabip Odası, Eğitim-Sen Çanakkale Şubesi ve Ziraat Mühendisleri Odası Çanakkale Şubesi ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

708
 
 
“Yeni Yaşam” sloganıyla yola çıkan Halkların Demokratik Partisi, seçim bildirgesini kamuoyuna açıklamasının ardından seçim çalışmalarını daha da hızlandırdı. HDP Çanakkale Milletvekili Adayları Özlem Ergun Açanal, Mihriban Şah, Leyla Yavuz ve Ergin Fidan, HDP Çanakkale İl Eş Başkanları Rahime Kanılga ve Şehmus Aslan ve Emek Partisi Çanakkale İl Başkanı Ercan Adsız geçtiğimiz günlerde seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak Çanakkale Tabip Odası`nı ziyaret eden HDP Milletvekili adayları, Çanakkale Tabip Odası Başkanı Hülya Görgün ve Çanakkale Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Coşkun Bakar`a seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çanakkale Tabip Odası Başkanı Hülya Görgün 7 Haziran`da yapılacak olan seçimlerde HDP Çanakkale Milletvekili Adaylarına başarılar diledi.
 
 
“HDP`nin seçim beyannamesi bizler için çok önemli”
HDP Çanakkale Milletvekili Adayları önceki gün de Eğitim-Sen Çanakkale Şubesi`ni ziyaret etti. Eğitim-Sen Çanakkale Şube Başkanı Prof. Dr. Telat Koç, haklardan ve özgürlüklerden yana olan HDP`nin mecliste yer almasının önemine dikkat çekerek, “Seçim Beyannamesi içerisinde geçen maddeler bizler için çok önemli” dedi. HDP Çanakkale Milletvekili Adayları`nın bir sonraki durağı ise Ziraat Mühendisleri Odası Çanakkale Şubesi oldu. Ziraat Mühendisleri Odası Çanakkale Şube Başkanı Prof. Dr. Türker Savaş, HDP`nin mecliste yer alması gerektiğini ifade etti. HDP Çanakkale Milletvekili Adayları, Halkların Demokratik Partisi`nin seçim beyannamesinde hayatın her alanına dokunulduğunu ifade ederek, yerellerdeki sorunları ve buna dair çözümleri de çok önemsediklerini dile getirdiler.
Paylaş