“Vekillerimizle omuz omuza olacağız...”

Çanakkale Barosu Başkanı Avukat Bülent Şarlan, 2015 genel seçimlerini değerlendirdi. Şarlan, Yasama faaliyetleri esnasında Çanakkale Barosu’nun sayın milletvekillerimizle omuz omuz olacağımızı ve ülkemizin faydasına olacak her çabalarında kendilerine katkı sunmaya hazır olduğumuzu bildiririm” dedi.

307
Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan’ın 7 Haziran genel seçimleri ile ilgili
değerlendirme yaptı. Şarlan, “7 Haziran tarihinde gerçekleşen genel seçimlerin Çanakkale’mize, Türkiye’mize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımızın oy kullanmaları esnasında Çanakkale’de herhangi bir hukuksuz olayla karşılaşılmamış olmasından ve Çanakkale’ye yakışan duyarlılığın sergilenmesinden mutluluk duyuyorum” dedi.Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan’ın, “Seçimler neticesinde Çanakkale Milletvekili seçilen Av. Bülent Turan, Av. Muharrem Erkek, Bülent Öz ve İbrahim Kürşat Tuna’yı tüm meslektaşlarım adına kutlarım. Kendileri artık partilerinin değil, hepimizin ve tüm Türkiye’nin milletvekilleridir” ifadelerini kullandı.
 
“Avukat sorunlarına duyarlı olacaklarına inanıyorum”
Şarlan, “Değerli milletvekillerimizin yasama faaliyetleri esnasında Çanakkale’yi adına yakışır bir biçimde temsil edeceklerine, ismi kendinden önce gelen Çanakkale’yi gözeteceklerine, hukuku önemseyeceklerine, hukukun vazgeçilmez unsuru olan avukatların sorunlarına daha duyarlı olacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, açıklamasını, “Yasama faaliyetleri esnasında Çanakkale Barosu’nun sayın milletvekillerimizle omuz omuz olacağımızı ve ülkemizin faydasına olacak her çabalarında kendilerine katkı sunmaya hazır olduğumuzu bildiririm” ifadeleri ile tamamladı.  (Haber Merkezi)
Paylaş